1e horeca medewerker


Het mooiste cultuurhuis van Limburg zoekt een super enthousiaste, ervaren 1e horecamedewerker.

WIJ ZIJN:
De ECI cultuurfabriek: het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder 1 dak, namelijk 4 podia (een popzaal, een theaterzaal, een filmhuis, een expositieruimte) EN een grote cultuureducatie afdeling.

JIJ BENT:
Een echte horeca-tijger. “Hospitality is your middle name…..”: jij ademt gastvrijheid en je kunt je geen leukere werkplek voorstellen dan een bruisend cultuurhuis, waar altijd iets gebeurt.

WAT KOM JE DOEN:
Jij wordt het gastvrije gezicht op de vloer: voor zowel je collega’s als voor onze bezoekers en artiesten ben je een aanspreekpunt en een vraagbaak. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de horeca operatie van de stichting ECI cultuurfabriek. Dat betekent dat je onder andere de leiding neemt over de horeca tijdens evenementen, theatershows en andere culturele activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad en inkoop.

WAT NEEM JE MEE:
Je bent een echte aanpakker. Je kunt anderen goed sturen maar steekt net zo gemakkelijk zelf de handen uit de mouwen. Je begrijpt het belang van gastvrijheid, goede communicatie en duidelijkheid. Jij bent een natuurlijke leider, neemt het initiatief, geeft altijd het goede voorbeeld en hebt een proactieve en positieve houding. Je weet wat er nodig is om de ultieme horeca beleving te creëren voor jouw gasten, of dat nu artiesten zijn of bezoekers. Je hebt bij voorkeur een relevante opleiding gevolgd en in ieder geval werkervaring in een soortgelijke functie.

WAT KRIJG JE TERUG:
Je komt in dienst bij ECI cultuurfabriek onder de CAO cultuureducatie in salarisschaal 5 (tussen 2.042 en 2.704 bruto bij fulltime). We starten met een jaarcontract voor 20 uur per week, waar we bij wederzijdse tevredenheid na een jaar een vaste aanstelling van maken. Je hebt flexibele werktijden: we werken met een jaaruren systematiek en jij bepaalt dus zelf wanneer je het hardste nodig bent. Een extra mazzel: je kunt 4 weken zomervakantie nemen! Je komt te werken in een divers team met gezellige, enthousiaste en hardwerkende collega’s. En dat alles in een bruisend cultuurhuis met een groot (cultureel) netwerk: dus heb je gratis toegang tot al het moois wat ECI cultuurfabriek te bieden heeft!

HOE GAAN WE HET DOEN:
De vacature staat open tot maandag 24 oktober. Je C.V. en je motivatie e-mail je naar Leanne Cuypers, hoofd P&O op dit mailadres: leanne.cuijpers@ecicultuur.nl
In de week van 24 oktober laten we je weten of we je graag persoonlijk ontmoeten.