365 days


Opening: zondag 6 september, 16:00 uur
Te zien t/m zondag 27 september
met interactieve weekendprogramma’s.

365 Days  is een solo-expositie door Risja Steeghs. De kunstenares ziet haar kunstenaarspraktijk als een constant ontvouwend dagboek. Haar installaties, doeken en keramieke  objecten zijn een verlengstuk van het leven zelf. Deze persoonlijke en intieme relatie tussen de maker, haar leven en haar kunstwerken wordt tijdens deze overzichtstentoonstelling duidelijk geïllustreerd middels een brede diversiteit aan materialen en kleur. Waarbij het vaak niet altijd duidelijk is of de kunstenaar het heeft over haar echte leven of een sprookje.

Deze maand tovert Risja de ECI om tot een multidisciplinaire installatie waarbij zij op eigen kleurrijke wijze de bezoekers onderdompelt in haar eigen universum.

Gedurende deze tentoonstelling krijgen jonge, vrouwelijke kunstenaars de ruimte om zichzelf te laten zien en horen. In de vorm van een weekendprogrammering. Deze tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Huis voor de kunsten Limburg, Pictoright fonds en Stichting Stokroos.

www.risjasteeghs.com

Wil je de opening en de andere programma’s bijwonen? Stuur dan een e-mail met naam en het aantal bezoekers naar risja@risjasteeghs.com

In de weekenden staan hele interessante programma’s! Zoals lezingen, artist talk, workshops, performances.
Klik hier voor de weekendprogramma’s.