ECI 5 jaar


ECI cultuurfabriek bestaat 5 jaar: reden voor een feestje!
Onstuimig, zo mag je de start van de ECI cultuurfabriek in 2012 wel noemen. Inmiddels is de organisatie in rustiger vaarwater terecht gekomen en wordt er, in het mooiste cultuurhuis
van Limburg, hard gewerkt aan programma op het gebied van theater, muziek, film en beeldende kunst evenals samenwerking met talloze culturele initiatieven in de stad als ook
het onderwijs. En dankzij ECI herstart en de komst gebouwbeheerder KIEN én Mr. Sammi Bistro Bar bruist de ECI cultuurfabriek als nooit te voren.

CURSUS
5 gratis filmtickets bij het aandragen van een cursist.
Draag jij een cursist aan voor een jaarcursus*, dan belonen wij je met maar liefst 5 filmtickets.
(Deze actie is het hele seizoen 2017/2018 geldig)

*Heeft iemand zich opgegeven als cursist voor een jaarcursus door jou toedoen, geef de naam van de nieuwe cursist door  aan Noortje Heijnen via noortjeheijnen@ecicultuurfabriek.nl.

Bij ECI krijgt creativiteit de ruimte. Creëer. Maak iets moois. Met je handen, je lijf of in je hoofd. Met Film, Muziek, Dans, Theater, Beeldende kunst en Educatie op een waanzinnig mooie plek.


Voorwaarden 5 jaar acties

-Cursus: een jaarcursus is een cursus van minimaal 26 lessen. In het seizoen 2016/2017 geld een minimum van 13 lessen.
-De kortingen gelden voor aanschafte kaarten in de periode 1 december t/m 31 december 2017. ECI cultuurfabriek zal niet met terugwerkende kracht kortingen in rekening brengen op reeds aangeschafte kaarten.
-Bovenstaande acties gelden niet in combinatie met eventuele andere (prijs)acties van ECI cultuurfabriek.