Allround Marketeer


ECI cultuurfabriek zoekt een Allround Marketeer

ECI cultuurfabriek is het mooiste Cultuurhuis van Limburg met veel disciplines onder één dak. Een bijzondere plek aan de Roer met een middelgrote popzaal (cap. 600) staanplaatsen, een vlakke vloertheater met 240 stoelen, 2 filmzalen (137 stoelen), expositieruimte, een muziek- en theaterschool
en een educatieafdeling.

Het ECI programma omvat (pop)muziek, theater en dans, een uitgekiende art-house-film selectie in beide filmzalen en een breed cursusaanbod (zowel binnen – als buiten de eigen locatie). We mikken op diversiteit, publieksopbouw en de positionering van ECI in de regio als kwalitatief hoogstaande – maar laagdrempelige culturele voorziening; als podium voor talentontwikkeling en als producent en met speciale aandacht voor kinderen en jongeren.

Met veel verschillende disciplines onder één dak is geen dag hetzelfde voor de ECI marketeer. De marketingafdeling heeft namelijk de taak om al deze disciplines, van theater tot cursus, te ondersteunen. Dat vraagt veel van onze marketeers: planmatigheid, flexibiliteit, sociale vaardigheden en uiteraard een gedegen kennis van het marketingvak.

De marketeer die we zoeken, is een echte allrounder. Uiteraard heeft onze nieuwe collega een brede kennis én ervaring op het gebied van (online) marketing. Onze ideale marketeer moet daarnaast een sterke drive hebben om zoveel mogelijk zichtbaarheid te genereren voor de uiteenlopende ECI events. Online en offline promotie, publiciteit en soms een vleugje sales spelen hierbij een belangrijke rol.

We zijn daarom op zoek naar een Allround Marketeer (36 uur)

Voornaamste taakgebieden
● promoten van muziek-, theater-, film- en cursusprogramma bij de juiste doelgroepen
● inrichten en evalueren van (e-mail) campagnes
● coördineren pr- en marketingactiviteiten
● creëren van nieuws/content voor zowel online als offline media
● mede onderhouden van de verschillende communicatiekanalen, waaronder website en met nadruk social media

Profiel
● HBO (+) werk- en denkniveau en afgeronde relevante opleiding
● minimaal 3 jaar werkervaring als marketeer in een professionele omgeving
● vaardig in het omgaan met ‘data’ en met de verschillende campagne tools en technieken
(waaronder Mailchimp, Google Analytics, Adobe Indesign, WordPress)
● thuis in de verschillende sociale media platforms, waaronder Facebook, YouTube en Instagram
● kennis van SEO
● nauwkeurig en creatief schrijf- en redigeer talent
● staat stevig in de schoenen
● makkelijk in de omgang met mensen
● flexibel, kan omgaan met zeer wisselende taken
● affiniteit met en kennis van cultuur is een pré

Wij bieden
Een dynamische baan in een bijzondere culturele omgeving waarin je deel uitmaakt van een ambitieus team. Inschaling op basis van schaal 8 van de cao KE (€2566,- / €4024,- bij een fulltime dienstverband).

Procedure
Reageren kan tot 15 januari 2021 d.m.v. het mailen van een motivatiebrief + CV t.a.v. Joery Wilbers (directeur ECI cultuurfabriek) naar nikiborro@ecicultuurfabriek.nl (acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld).