Balkanmuziek op gitaar

Ben jij een ervaren gitarist en wil jij ook graag die prachtige balkanmuziek leren spelen op je gitaar? Deze muziek uit meer dan tien landen heeft een eigen identiteit. Dat komt onder andere door de andere ritmes. Een 7/8 e maat van de balkan is toch anders dan bijvoorbeeld westerse maatsoorten. Balkanmuziek is met warmte en gevoel en heeft invloeden ondergaan van onder andere Russische – , zigeuner- en Klezmermuziek.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 26/08/2019
dag & tijd: ma 20:15u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lessen: 5
lesprijs: v.a. €82,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud
In deze ‘masterclass’ van de bekende gitarist Radomir Vasiljević leer je tijdens de vijf lessen echte balkanmuziek op gitaar te spelen. Deze cursus wordt in groepsverband gegeven waarbij de groepsgrootte tussen drie en vijf personen ligt. Deze masterclass is geschikt voor (enigszins) gevorderde gitaristen vanaf 14 jaar.
Meer informatie : marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

Over de docent Radomir Vasiljević
Radomir Vasiljević (1984) is een met prijzen onderscheiden gitarist met een klassieke opleiding. Hij komt uit Servië en is gevestigd in Nederland. Hij heeft een master in klassieke gitaar behaald aan de Faculteit van Muzische Kunsten in Belgrado. Zijn optredens zijn onderscheiden met tal van internationale prijzen, waaronder de eerste prijs in de International Toscanini Competition in Stresa (Italië), op het Volos Guitar Festival (Griekenland), de tweede prijs op het International Guitar Festival in Kutna Hora (Tsjechische Republiek) en meerdere prijzen in de Petar Konjović International Competition in Belgrado (Servië). Vanaf 2008 heeft Radomir samen met Goran Kulić gewerkt aan het schrijven, arrangeren en produceren van zijn eerste album. De titel van het album is Six Strings and a Piece of Wood. Stukken van het album zijn meerdere malen in de prijzen gevallen op diverse onafhankelijke muziekwebsites zoals ourstage.com, showcaseyourmusic.com, amiestreet.com en youlicense.com. Ook is voor de muziek van het album een licentie verleend voor gebruik in documentaires en speelfilms, waaronder de Hollywood speelfilm Night of the Templar (2010).


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden