Bandcoaching

Je speelt al een tijdje samen in een band en je hebt het gevoel dat jullie niet veel verder komen. Je wilt bijvoorbeeld eigen repertoire schrijven, maar het blijft steeds hangen bij losse ideetjes. Je probeert je voorbeelden na te spelen, maar op één of andere manier wil het maar niet goed klinken. Of je wilt met meer overtuiging op het podium staan. Herken je hier iets van? Dan staat onze professionele bandcoach klaar om je te begeleiden!

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 26/08/2019
dag & tijd: :u
duur: 0min.
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €163,00
kies deze cursus
€ ..,..

Van eenmalige coachings- tot complete begeleidingstrajecten met een showcase ter afsluiting, we bieden het allemaal. Voor meer informatie over bandcoaching op maat, kun je contact opnemen met marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Goof Veelen

Goof Veelen is geboren en getogen in het prachtige Posterholt en speelt sinds zijn zesde gitaar. Hij heeft in Tilburg en Heerlen een opleiding gevolgd tot uitvoerend musicus en speelt in verschillende bands, waar onder Promilaasj, VOLBEER en Phantom Elite, waarmee hij van Londen tot Parijs op de planken heeft gestaan. Naast optreden en andere muzikale bezigheden, is Goof sinds 2017 werkzaam als gitaardocent en bandcoach bij  ECI cultuurfabriek; iets wat hij met ontzettend veel plezier doet! Hij is goed thuis in de meeste genres en stijlen; met als expertise pope en rockmuziek.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden