Bandcoaching

Let op: wil je vanaf januari starten met een cursus? Dat kan! Je betaalt dan uiteraard niet de volledige cursusprijs die je te zien krijgt bij de inschrijving, maar het aantal resterende lessen die je in 2019 nog volgt. De prijs wordt automatisch verrekend. Wil je meer informatie over het lesgeld of over de startdatum? Neem dan contact op met Tanja Evers-Maessen via tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 20/08/2018
dag & tijd: :u
duur: 0min.
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €159,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud:

Bandcoaching (op maat)

Je speelt al een tijdje samen in een band en je hebt het gevoel dat jullie niet veel verder komen. Je wilt bijvoorbeeld eigen repertoire schrijven, maar het blijft steeds hangen bij losse ideetjes. Je probeert je voorbeelden na te spelen, maar op één of andere manier wil het maar niet goed klinken. Of je wilt met meer overtuiging op het podium staan. Herken je hier iets van? Dan staan onze professionele bandcoaches klaar om je te begeleiden! Van eenmalige coachings- tot complete begeleidingstrajecten met een showcase ter afsluiting.

Meer informatie: marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl

Over de bandcoach Goof Veelen

Goof Veelen is geboren en getogen in het prachtige Posterholt en speelt sinds zijn zesde gitaar. Hij heeft in Tilburg en Heerlen een opleiding gevolgd tot uitvoerend musicus en speelt in verschillende bands, waar onder Promilaasj, VOLBEER en Phantom Elite, waarmee hij van Londen tot Parijs op de planken heeft gestaan. Naast optreden en andere muzikale bezigheden, is Goof sinds 2017 werkzaam als gitaardocent en bandcoach bij ECI cultuurfabriek; iets wat hij met ontzettend veel plezier doet! Hij is goed thuis in de meeste genres en stijlen; met als expertise pope en rockmuziek.

 

Locatie: Azijnfabriek, Zwartbroekstraat 17, Roermond


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden