Basgitaar | 36 lessen

Ook voor een cursus basgitaar (fretloze bas of contrabas) zit je goed bij ECI cultuurfabriek. Basgitaar is een onmisbaar instrument voor bands en vormt in combinatie met drums, een solide fundament voor de ritmische toon aan muziek.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lessen
lesprijs
start: 20/08/2018
dag & tijd: ma :u
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €365,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

Op een moderne manier leer je al snel met je favoriete muziek meespelen op je bas. Na een paar maanden les kun je al in bandje spelen.

Het cursusseizoen start in augustus/ september, maar je kunt ieder moment van het jaar met deze individuele cursusĀ  starten.
Meer informatie : marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

Voor volwassenen is het mogelijk om een abonnement van 10,15 of 20 lessen te nemen.
Meer informatie over prijs en inschrijvingen: tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

Over de docent Ruud Peeters

Ruud Peeters komt uit Roermond en geeft sinds de start van ECI cultuurfabriek gitaarles. Daarvoor was hij als docent verbonden aan de CK Muziekschool. Hij is afgestudeerd in Maastricht aan het conservatorium als zowel docerend als uitvoerend musicus. Zijn specialisme tijdens deze studie was de (moderne) klassieke gitaar. Maar eigenlijk speelt hij allerlei stijlen en beperkt zich daarbij niet de gitaar. Zo speelt Ruud in zijn band GRAEF ook de basgitaar en allerlei toetseninstrumenten. Ook is hij werkzaam als gitarist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, waar allerlei stijlen voorbij komen. Net als bij zijn collega Goof kun je bij hem dus terecht voor les in alle stijlen, zowel elektrisch als akoestisch. Zijn expertise is ‘fingerpicking’ of ‘tokkelen’ en heel wat vingervlugheid van de rechterhand op de akoestische gitaar, niet alleen klassiek maar ook pop/rock.

Over de docent Goof Veelen

‘Goof Veelen is geboren en getogen in het prachtige Posterholt en speelt sinds zijn zesde gitaar. Hij heeft in Tilburg en Heerlen een opleiding gevolgd tot uitvoerend musicus en speelt in verschillende bands, waar onder Promilaasj, VOLBEER en Phantom Elite, waarmee hij van Londen tot Parijs op de planken heeft gestaan. Naast optreden en andere muzikale bezigheden, is Goof sinds 2017 werkzaam als gitaardocent en bandcoach bijĀ  ECI cultuurfabriek; iets wat hij met ontzettend veel plezier doet! Hij is goed thuis in de meeste genres en stijlen; met als expertise pope en rockmuziek.

 


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden