Basgitaar

Ook voor een cursus basgitaar zit je goed bij ECI cultuurfabriek! De basgitaar is een onmisbaar instrument voor bands en vormt in combinatie met drums, een solide fundament voor de ritmische toon aan muziek. 

Op een moderne manier leer je al snel met je favoriete muziek meespelen op je bas. Na een paar maanden les kun je al in bandje spelen! 

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 28/08/2023
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €240,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €240,00
kies deze cursus
€ ..,..

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen. Ben je onder de 18 en weet je nog niet zeker wat je wil? Kijk dan eens naar onze oriëntatiecursus of, voor de aller jongsten: onze kindercursussen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze muziekafdeling, via: muziek@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

over de docent: Goof Veelen

Goof Veelen is geboren en getogen in het prachtige Posterholt en speelt sinds zijn zesde gitaar. Hij heeft in Tilburg en Heerlen een opleiding gevolgd tot uitvoerend musicus en speelt in verschillende bands, waar onder Promilaasj, VOLBEER en Phantom Elite, waarmee hij van Londen tot Parijs op de planken heeft gestaan. Naast optreden en andere muzikale bezigheden, is Goof sinds 2017 werkzaam als gitaardocent en bandcoach bij  ECI cultuurfabriek; iets wat hij met ontzettend veel plezier doet! Hij is goed thuis in de meeste genres en stijlen; met als expertise pop- en rockmuziek.

over de docent: Wladimir Geels

Wladimir Geels is bekend als bassist bij Rowwen Hèze en heeft aan het Conservatorium in Rotterdam gestudeerd. Ook geeft hij graag les om zijn passie voor muziek te delen! De van oorsprong Eindhovenaar houdt van bijna alles soorten muziekstijlen: pop, soul, jazz, rock… Zolang er maar groove en gevoel in zit!

In 1997 is hij begonnen als basleraar/bandcoach in MOD in Hasselt en sindsdien heeft hij op vele muziekscholen in Limburg en België lesgegeven. Daarna was hij docent aan de Belgische Bachelor opleiding PXL-Music. Sinds 2019 is hij ook leraar basgitaar en bandcoach op het Vista College (KTM-MBO4) in Heerlen.

Wladimir heeft in het verleden ook in Triggerfinger en Noordkaap gespeeld en was hij jarenlang bassist in verschillende radio en televisieprogramma’s in België (waaronder X-Factor en het Swingpaleis).


alle cursussen

Proefles*verplichte velden