Basis digitale fotografie 2

Heb jij een digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera en wil je meer weten over de werking van de camera en beter leren fotograferen? Heb je bovendien  de cursus Fotografie basis 1 gevolgd? Schrijf je dan in voor deze vervolgcursus Fotografie basis 2 en leer nog beter fotograferen. Na onze cursus Fotografie basis 1 en basis 2, kun je nog de cursus Fotografie gevorderden volgen

 

 

 

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 14/09/2020
dag & tijd: ma 19:45u
duur: 135min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €246,50
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Maandag
duur: 135min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €246,50
kies deze cursus
€ ..,..

Deze cursus is een logisch vervolg op Fotografie basis 1 en gaat dieper in op de geleerde technieken. In dit cursusjaar gaan we ons bezig houden met een stukje herhaling maar vooral met praktische fotografie die we binnen het fotolokaal en andere ruimtes van ECI Cultuurfabriek gaan toepassen. Je leert veel over de verschillende disciplines binnen de fotografie wat uiteindelijk resulteert in de presentatie van je eindwerk. Techniek en creativiteit zijn de kernwoorden bij deze cursus. Ook in deze cursus is een bezoek aan een fototentoonstelling een vast onderdeel.

De cursus moet gezien worden als een echte fotografiecursus. Digitale verwerkingsprogramma’s worden slechts summier behandeld.

Om deze cursus te volgen heb je Fotografie basis 1 gevolgd. Heb je dat niet, maar vind je dat je gelijkwaardige kennis/ ervaring hebt, neem dan gerust contact op met de docent.

Gezien het karakter van de leerlijn kan instromen in deze cursus alleen tijdens de eerste vier tot vijf lessen.

Materiaalkosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen
Neem voor meer informatie contact op met onze beeldende kunst afdeling via beeldend@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Ed Hul

Ed Hul is sinds 1994 gediplomeerd fotograaf en thans werkzaam als zelfstandige. Hij heeft nooit voor een specifieke richting in de fotografie gekozen, waardoor hij breed inzetbaar is en bovendien zeer veelzijdig in zijn werkervaring. Vanaf 2007 is Ed docent fotografie, eerst bij het Centrum voor de Kunsten en later bij ECI cultuurfabriek. Omdat lesgeven voortdurend aan veranderingen onderhevig is, heeft Ed een aantal aanvullende studies gedaan zoals de BIK opleiding (Beroepskunstenaar In de Klas) en de Master Kunst en Educatie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg (2012). Met veel plezier en enthousiasme deelt Ed zijn kennis en ervaring met cursisten!


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden