Beatbox individueel – Ell

Heb je altijd al eens willen weten hoe je de coolste beats kunt maken met alleen je mond? Dan is beatboxen misschien iets voor jou! In deze cursus Beatbox voor jongeren (10-18 jaar) leer jij je eerste sounds en hoe je hiermee een eigen beat kunt maken. Leer de basis van beatboxen bij deze een-op-eencursus Beatbox.

Deze cursus start 2 november op dinsdag in De Bombardon in Heythuysen en 6 december op maandag in gemeenschapshuis Ellenhof in Ell. Hieronder schrijf je je in voor de cursus in Ell.
Let op: Je kunt je alleen inschrijven als je in de gemeente Leudal woont!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 06/12/2021
dag & tijd: in overleg
duur: 0min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €57.50
kies deze cursus
€ ..,..

Je gaat een-op-een aan de slag samen met docent Truls. We starten met de basisgeluiden van het beatboxen. Dit zijn de geluiden waarmee je veel verschillende beatboxritmes kunt maken en die redelijk makkelijk te leren zijn. Daarnaast ga je kijken naar je ademhaling en hoe je geavanceerdere geluiden kunt gaan maken. Ben je een snelle leerling? Dan gaan we samen ook werken aan zingen en beatboxen tegelijk!

Deze cursus voor jongeren van 10 tot 18 jaar bestaat uit vijf individuele lessen van 20 minuten. De lessen worden in Ell (Ellenhof) tussen 17:00 en 18:40 uur gegeven en het aanvangstijd wordt bepaald in overleg met de docent.

Wil je je inschrijven voor de cursus in Heythuysen, klik dan hier.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuur.nl.

over de docent: Truls Stritzel

Truls is geboren in Aken in 1996. Op zijn zevende is hij begonnen met piano spelen en is daarmee zijn muzikale pad begonnen. Rond zijn veertiende is zijn fascinatie voor elektronische muziek ontstaan. Het duurde niet lang totdat hij ook zelf elektronische muziek begon te maken. Inmiddels heeft hij als DJ/Producer Nebulate diverse gigs gespeeld in en buiten Nederland. Hij heeft ervaring met verschillende genres; Drum and Bass is echter zijn thuishonk. In 2020 is hij afgestudeerd als docent muziek in het conservatorium Maastricht.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden