Beatbox | Online lessen

Heb je altijd al eens willen weten hoe je de coolste beats kunt maken met alleen je mond? Dan is beatboxen misschien iets voor jou! In deze beatbox cursus leer jij je eerste sounds en hoe je hiermee een eigen beat kunt maken.

Leer alles over de basis van beatboxen bij de beatbox cursus voor beginners!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 12/10/2020
dag & tijd: ma 10:00u
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €143.75
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Maandag
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €143.75
kies deze cursus
€ ..,..

Je gaat 1-op-1 aan de slag samen met docent Truls. Je plant met Truls een geschikt moment voor jou in om de cursus te volgen, je volgt de cursus via Zoom. We starten met de basisgeluiden van het beatboxen. Dit zijn de geluiden waarmee je veel verschillende beatbox ritmes kunt maken en die redelijk makkelijk te leren zijn. Daarnaast ga je kijken naar je ademhaling en hoe je geavanceerdere geluiden kunt gaan maken. Ben je een snelle leerling? Dan gaan we samen ook werken aan zingen en beatboxen tegelijk!

Neem voor meer informatie en voor andere dagen en tijden contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Truls Stritzel

Truls is geboren in Aken in 1996. Op zijn zevende is hij begonnen met piano spelen en is daarmee zijn muzikale pad begonnen. Rond zijn veertiende is zijn fascinatie voor elektronische muziek ontstaan. Het duurde niet lang totdat hij ook zelf elektronische muziek begon te maken. Inmiddels heeft hij als DJ/Producer Nebulate diverse gigs gespeeld in en buiten Nederland. Hij heeft ervaring met verschillende genres; Drum and Bass is echter zijn thuishonk. In 2020 is hij afgestudeerd als docent muziek in het conservatorium Maastricht.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden