Beeldende kunst: actie december 2018

KADO!
Geef jezelf of iemand in december een cursus van 5 lessen kado!

Let op! Deze actie is alleen geldig in de maand december.

5 lessen beeldende kunst volwassenen inclusief materialen: €110,00

Hoe werkt deze actie?
-Kies een uit een van onderstaande cursussen
-Klik op de button: inschrijven
-Vul alle gegevens in en beschrijf de cursus in het vak –vraag/opmerking/bijzonderheden– die je wilt volgen.
-Versturen maar! …en je hebt je ultieme decemberkado in je bezit.

Digitale fotografie
Deze cursus is een soort inleiding voor de driejarige cursus Digitale Fotografie va ECI cultuurfabriek. Je leert meer over de werking van je digitale spiegelreflex- of systeemcamera en hoe je daarmee betere foto’s kunt maken. Tijdens de cursus van vijf lessen kun je ook ontdekken of de langere cursus wat voor jou is.

Edelsmeden/sieraadvormgeving
In deze korte cursus van 5 lessen maak je kennis met edelsmeden en vormgeving van sieraden en objecten.  Je krijgt een goede eerste indruk op basis waarvan je kunt beslissen om een uitgebreidere vervolgcursus edelsmeden/sieraadvormgeving van 13 lessen  te volgen.

Beeldhouwen
Je leert de basisbeginselen van beeldhouwen en kunt ontdekken of een vervolgcursus bij je past.

Film maken
We gaan in 5 weken actief aan de slag om gezamenlijke een korte film te creëren. Hierin doorlopen we het gehele proces vanaf de eerste inspiratie tot aan een sterke montage.

Glazenieren
In 5 lessen maak je kennis met de verwerking van glas in een twee- (of drie-)dimensionaal werkstuk. Onder begeleiding van een ervaren docent kun je een keuze maken uit de diverse glasbewerkingstechnieken: glas in lood, brandschilderen, fusen.

Keramiek
In deze korte cursus van 5 lessen maak je kennis met keramiek. Je krijgt een goede eerste indruk van het vak op basis waarvan je kunt beslissen om een uitgebreidere vervolgcursus (bijvoorbeeld de cursus keramiek van 12 of van 24  lessen) te volgen.

Pâte de verre
Maak objecten, vazen, kommen in suikerstructuur of juist massief en robuust. Pâte de verre is werken met glaspasta. Van glaspoeder of glasgranulaat wordt een pasta gemaakt en de glasdeeltjes smelten in een vorm aan elkaar. Vormsmelten is het maken van massieve 3d-vormen in glas.

Tekenen en schilderen
Heb je een fascinatie voor tekenen en schilderen? Wil je graag leren om alles wat je denkt met een lijn of penseel te kunnen bezweren? Dan is deze cursus iets voor jou!

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 07/01/2019
dag & tijd: ma :u
duur: 0min.
frequentie: elke week
lessen: 5
lesprijs: v.a. €110,00
kies deze cursus
€ ..,..

alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden