Beeldhouwen tweewekelijks | 10 lessen

In deze tweewekelijkse cursus van tien lessen krijg je advies over steensoort, idee en concept van het beeldhouwwerk en de techniek die je kunt gebruiken. Met beitel en hamer geef je vervolgens zelf vorm aan jouw kunstwerk. Verras jezelf met het resultaat en bevrijd jouw beeld uit steen of hout!

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 21/09/2019
dag & tijd: za 09:30u
duur: 180min.
frequentie: tweewekelijks
lessen: 10
lesprijs: v.a. €242,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: 14/09/2019
dag & tijd: za 09:30u
duur: 180min.
frequentie: tweewekelijks
lessen: 10
lesprijs: v.a. €242,00
kies deze cursus
€ ..,..

Je denkt van buiten naar binnen en bevrijd het beeld uit het hout of de steen. De docent zal je met veel enthousiasme adviseren in steensoort, techniek en idee/ concept. Het is altijd mogelijk om tussentijds in te stromen. Deze cursus bestaat uit 10 lessen die ééns per twee weken plaatsvinden en je hebt keuze tussen de even en de oneven weken.  Materialen zijn niet inbegrepen bij de cursusprijs.

De basis- en gevorderde cursisten zitten in gemengde groepen. Het cursusseizoen start in september, maar inschrijven is mogelijk op ieder moment van het jaar.

Wil je kennismaken met de docent en de manier van lesgeven ? Vraag dan een gratis proefles aan.

Meer info: ruthhoukes@ecicultuurfabriek.nl

LET OP: cursus beeldhouwen vindt plaats op een externe locatie: Wilhelminasingel 12 Weert.

    over de docent: Annemarie Verheijen

    Annemarie Verheijen is geboren in Amsterdam en woont en werkt in Weert. In 1988 is zij afgestudeerd met toekenning van de Henriëtte Hustinx-prijs aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht in de autonome richting plastische vormgeving en een stipendium van het Fonds voor Beeldende Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, Amsterdam. Daarvoor heeft Annemarie drie jaar de autonome richting keramische vormgeving gestudeerd en daarna heeft zij aan de Hogeschool Gelderland in Nijmegen de docentenopleiding Faculteit Beeldende Vorming/ Kunsteducatie voltooid. Zij is zich altijd actief blijven nascholen, zowel vakinhoudelijk als op mediagebied. Annemarie is altijd werkzaam geweest binnen de kunst. Ze is docent beeldhouwen, keramische vormgeving en beeldende vorming voor volwassenen en kinderen/ jongeren aan verschillende kunstinstellingen in de regio en heeft een zelfstandige beroepspraktijk als beeldend kunstenaar. Ze wordt omschreven als een gepassioneerde vakvrouw die graag de beeldtaal overbrengt!


    alle cursussen

    Gratis proefles


    *verplichte velden