Big Band Boom

Wil je niet alleen spelen, maar samen? Dan is een ensemble (samenspel) iets voor jou! Of je cursist bent of niet, iedereen kan hier aan deelnemen. Oorspronkelijk was Big Band Boom een jeugd bigband, waarin op een leuke manier kennis kon worden gemaakt met bigbandmuziek. Tegenwoordig zijn ook volwassenen van harte welkom!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 02/09/2020
dag & tijd: wo 17:45u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €143.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Woensdag
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €143.00
kies deze cursus
€ ..,..

Natuurlijk kun je voor te gekke en leuke liedjes ook terecht bij Big Band Boom. Speel je saxofoon, trompet of trombone, drums of gitaar (niveau indicatie: B). Dan kun je in Big Band Boom terecht. Voorbeeld van liedjes die gespeeld worden zijn 7 Nation Army, Billie Jean, Can’t stop the feeling en Uptown Funk. Wil je ook eens proberen, kom dan snel eens meedoen op woensdagmiddag!

Het cursusseizoen start in augustus/ september, maar je kunt ieder moment van het jaar instappen.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Ger Reijnders

Ger Reijnders geeft al bijna 30 jaar les op groot koper. Dit is een verzamelnaam voor alle grootkoper-instrumenten waaronder trombone, bariton, tuba en bastuba. Hij is in 1988 afgestudeerd als klassiek trombonist en staatsexamen tuba. Zoals velen is hij als trombonist begonnen bij harmonie St. Gertrudis Beesel, waar hij een geweldige tijd heeft gehad en besmet is met het koperblaasvirus. Ger is verder trombonist geweest bij het Nationaal Jeugdorkest, bij de EJA bigband nu (Score Jazz Orchestra) en lid geweest bij Brasscinq (prof. Koperquintet).


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden