Big Band Boom

Wil je niet alleen spelen, maar samen? Dan is een ensemble (samenspel) iets voor jou! Of je cursist bent of niet, iedereen kan hier aan deelnemen. Oorspronkelijk was Big Band Boom  een jeugd bigband, waarin op een leuke manier kennis kon worden gemaakt met bigbandmuziek. Tegenwoordig zijn ook volwassenen van harte welkom.

Let op: wil je vanaf januari starten met een cursus? Dat kan! Je betaalt dan uiteraard niet de volledige cursusprijs die je te zien krijgt bij de inschrijving, maar het aantal resterende lessen die je in 2020 nog volgt. De prijs wordt automatisch verrekend. Wil je meer informatie over het lesgeld of over de startdatum? Neem dan contact op met Tanja Evers-Maessen via tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 28/08/2019
dag & tijd: wo 17:45u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €139,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud
Natuurlijk kun je voor te gekke en leuke liedjes ook terecht bij Big Band Boom. Speel je saxofoon, trompet of trombone, drums of gitaar (niveau indicatie: B). Dan kun je in Big Band Boom terecht. Voorbeeld van liedjes die wij spelen zijn 7 Nation Army, Billie Jean, Can’t stop the feeling, Uptown Funk. Wil je ook eens proberen kom dan snel eens meedoen op woensdagmiddag.

Het cursusseizoen start in augustus/ september, maar je kunt ieder moment van het jaar instappen.
Meer info:  marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

Muzikale leiding Ger Reijnders
Ger Reijnders geeft al bijna 30 jaar les op groot koper. Dit is een verzamelnaam voor alle grootkoper-instrumenten waaronder trombone, bariton, tuba en bastuba. Hij is in 1988 afgestudeerd als klassiek trombonist en staatsexamen tuba. Zoals velen is hij als trombonist begonnen bij harmonie St. Gertrudis Beesel, waar hij een geweldige tijd heeft gehad en besmet is met het koperblaasvirus. Ger is verder trombonist geweest bij het Nationaal Jeugdorkest, bij de EJA bigband nu (Score Jazz Orchestra) en lid geweest bij Brasscinq (prof. Koperquintet).


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden