Blazersensemble Musine

Speel je een houten of koperen blaasinstrument en lijkt het je leuk om in een ensemble te spelen? Dan is ons blazersensemble Musine echt iets voor jou! Je kunt hier als cursist, maar ook als niet-cursist van ECI in komen meespelen.

Tijdens 10 bijeenkomsten van 1 uur en 20 minuten (om de twee weken), speel je samen met collega-muzikanten in een ensemble. Het cursusseizoen start in september, maar instromen gedurende het cursusjaar is altijd mogelijk, de kosten worden hier dan op aangepast. Neem hiervoor contact op met tanja.maessen@ecicultuur.nl.

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor deze cursus.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 29/08/2023
dag & tijd: di 20:30u
duur: 79.8min.
frequentie: maandelijks
lesprijs: v.a. €155.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Dinsdag
duur: 79.8min.
frequentie: maandelijks
lesprijs: v.a. €155.00
kies deze cursus
€ ..,..

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen. Ben je onder de 18 en weet je nog niet zeker wat je wil? Kijk dan eens naar onze oriëntatiecursus of, voor de aller jongsten: onze kindercursussen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze muziekafdeling, via: muziek@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

over de docent: Dorothee v.d. Munckhof-v.d.Bercken

Dorothée van den Bercken geeft hoboles en samenspel. Op jonge leeftijd begon ze met blokfluitles en dat heeft ze zes jaar gedaan. Daarna werd ze betoverd door de klanken van de hobo. Een heel apart blaasinstrument met een rietje. Na twee jaar les mocht ze al meespelen in een groot symfonieorkest. Leuk was dat! In Maastricht heeft ze aan het conservatorium les gehad van Peter Steyvers; hij speelde eerste hobo bij het Limburgs Symfonieorkest (nu philharmonie zuidnederland). In die tijd speelde ze in een blaaskwintet en het harmonieorkest van het conservatorium en bij nog een harmonieorkest in Maastricht. Bij dat harmonieorkest in Maastricht kreeg ze een althobo te leen en dus speelt ze daar nog steeds. Verder speelt ze nu ook nog in een dubbelkwintet, dat wil zeggen een ensemble met tien blazers.


alle cursussen

Proefles*verplichte velden