Blazersensemble ‘Musine’

Wil je niet alleen spelen, maar samen? Dan is een ensemble (samenspel) iets voor jou! Of je al cursist bent of niet, iedereen kan hier aan deelnemen. Bij Musine is iedereen welkom; van houtblazers tot koperblazers!

Hieronder kun je je aanmelden voor 12 lessen (een jaarcursus, om de week). Liever minder lessen volgen? Instromen gedurende het cursusjaar is altijd mogelijk, de kosten worden hier dan op aangepast. Neem hiervoor contact op met tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 01/09/2020
dag & tijd: di 20:30u
duur: 79.8min.
frequentie: tweewekelijks
lesprijs: v.a. €150.04
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Dinsdag
duur: 79.8min.
frequentie: tweewekelijks
lesprijs: v.a. €150.04
kies deze cursus
€ ..,..

Tijdens 18 bijeenkomsten (om de twee weken), speel je samen met collega-muzikanten in een ensemble.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Dorothee v.d. Munckhof-v.d.Bercken

Dorothee van den Bercken geeft hoboles en samenspel. Op jonge leeftijd begon ze met blokfluitles en dat heeft ze zes jaar gedaan. Daarna werd ze betoverd door de klanken van de hobo. Een heel apart blaasinstrument met een rietje. Na twee jaar les mocht ze al meespelen in een groot symfonieorkest. Leuk was dat! In Maastricht heeft ze aan het conservatorium les gehad van Peter Steyvers; hij speelde eerste hobo bij het Limburgs Symfonieorkest (nu philharmonie zuidnederland). In die tijd speelde ze in een blaaskwintet en het harmonieorkest van het conservatorium en bij nog een harmonieorkest in Maastricht. Bij dat harmonieorkest in Maastricht kreeg ze een althobo te leen en dus speelt ze daar nog steeds. Verder speelt ze nu ook nog in een dubbelkwintet, dat wil zeggen een ensemble met tien blazers.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden