Blokfluit ensemble

Speel je blokfluit of heb je ooit blokfluit gespeeld? Speel je graag, of wil je de draad weer oppakken maar wil je eigenlijk niet alleen spelen? Dan is het Blokfluitensemble  (samenspel) iets voor jou! Of je cursist bent of nog niet, iedereen (volwassene) kan hier aan deelnemen.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 29/08/2019
dag & tijd: do 18:00u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lessen: 10
lesprijs: v.a. €135,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: 09/01/2020
dag & tijd: do 18:00u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lessen: 10
lesprijs: v.a. €135,00
kies deze cursus
€ ..,..

Tijdens tien wekelijkse bijeenkomsten, speel je onder leiding van een ervaren docent samen met collega-muzikanten in een ensemble.

Muzikale leiding  Jean-Pierre Steijvers
Jean-Pierre Steijvers heeft hoofdvak orgel, piano en kerkmuziek gestudeerd aan het Conservatorium van Maastricht en het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Daarnaast heeft hij diverse masterclasses bij gerenommeerde organisten gevolgd. Hij was prijswinnaar van orgelconcoursen in Dublin, Luzern, Chartres, Kaliningrad en winnaar van de ‘Moscow Philharmonic Society Special Award’. Sinds mei 2004 is hij benoemd tot ‘Organiste-Titulaire’ van de St. Christoffel Kathedraal te Roermond en van het Louvigny/ Robustelly/ Verschueren-orgel in de Caroluskapel van het voormalig Groot Seminarie van het Bisdom Roermond. Daarnaast is hij docent orgel, piano en muziektheorie aan ECI cultuurfabriek te Roermond.

Jean-Pierre geeft vele concerten in Europa, Japan en de USA en geeft concerten in de belangrijkste concertzalen van geheel Rusland. Hij treedt regelmatig op met orkesten uit binnen- en buitenland en werkte in die hoedanigheid samen met gerenommeerde dirigenten als Ed Spanjaard, Vladimir Askenazy, Edo de Waart, Paul Goodwin, Rizzi Brignoli en Kynan Johns. Als orgelduo met Hiroko Inoue (Osaka/ Moscow) geniet hij met name in Rusland grote bekendheid. In 2007 werd aan hem de ‘Kiwanis Cultuurprijs 2007’ uitgereikt vanwege zijn grote verdiensten als organist in binnen- en buitenland.  Verder is Jean-Pierre artistiek adviseur van de Stichting Orgelkring Roermond (www.orgelkringroermond.nl ) en is hij sinds 2017 als docent orgel verbonden aan The Moscow Gnessin Summer School.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden