Cello

Maak nu kennis met de prachtige grotere broer van de viool: de cello! Een instrument dat je natuurlijk veel ziet in symfonieorkesten, maar dat ook wel eens met een harmonie of zelfs een popband meespeelt. 

De cello heeft een geweldig groot bereik. Hij kan bijna zo hoog als een viool en zo laag als een contrabas. Je bespeelt hem met een strijkstok of met je vingers. Beginnen kun je vanaf ongeveer zes jaar, maar zeker ook als je 60 bent. 

Wist je dat we bij ECI ook een strijkersensemble hebben? Klik hier voor meer informatie. 

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor deze cursus.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 31/08/2023
dag & tijd: do 14:30u
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €240,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Donderdag
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €240,00
kies deze cursus
€ ..,..

muziekcursussen ECI Cultuurfabriek

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen. Ben je onder de 18 en weet je nog niet zeker wat je wil? Kijk dan eens naar onze oriëntatiecursus of, voor de aller jongsten: onze kindercursussen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze muziekafdeling, via: muziek@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

over de docent: Sara Noordkamp

Al sinds haar 8ste jaar is Sara verslingerd aan de cello en is hij altijd haar grote vriend gebleven. Ze begon op de muziekschool in Heerlen en Sittard en behaalde daarna haar  bachelordiploma als docerend en uitvoerend musicus bij Mirel Iancovici aan het conservatorium van Maastricht. Vervolgens heeft ze nog verder gestudeerd aan het conservatorium van Tilburg, allerlei masterclasses gevolgd en daar haar masterdiploma behaald, waar ze zich vooral toegelegde op kamermuziek in het spelen in een strijkkwartet.
Sara speelt graag en regelmatig tijdens concerten in diverse orkesten en kamermuziekformaties zoals strijkkwartet, pianotrio, cello duo en solo. En ze is al jaren actief om haar missie en passie, ‘het leren bespelen van de cello’ door te geven aan kinderen en volwassenen. Zowel vanuit haar huis in Maastricht, maar ook op een aantal muziekscholen in de regio zoals een muziekschool in Duitsland, de muziekschool van de United World College Maastricht en ‘Myouthic’, de muziekschool van Sittard-Geleen en Beek.


alle cursussen

Proefles*verplichte velden