Digitale fotografie | 1e jaar

Je leert tijdens dit eerste basisjaar alles over de werking van je camera en hoe je daarmee betere foto’s kunt maken. Naast het verwerven van theorie en vakkennis, wordt ook je creativiteit gestimuleerd. Tijdens de drie basisjaren, waarin we de cursus hebben verdeeld, leer je alle begrippen en technieken die belangrijk zijn bij digitale fotografie.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 09/09/2019
dag & tijd: ma 19:45u
duur: 135min.
frequentie: elke week
lessen: 26
lesprijs: v.a. €472,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: 10/09/2019
dag & tijd: di 19:45u
duur: 135min.
frequentie: elke week
lessen: 26
lesprijs: v.a. €472,00
kies deze cursus
€ ..,..

Onze cursussen digitale fotografie zijn geschikt voor iedereen met een digitale spiegelreflex- of systeemcamera. Je leert alles over de werking van je camera en hoe je daarmee betere foto’s kunt maken. Naast het bijbrengen van theoretische en vaktechnische basiskennis, wordt ook je creativiteit gestimuleerd. Tijdens de drie basisjaren leer je alle begrippen en technieken die belangrijk zijn bij digitale fotografie. Theorie wordt afgewisseld met creatieve praktijkopdrachten. De cursusjaren volgen elkaar op in een doorlopende leerlijn. Vanaf de eerste les kun je als cursist lid worden van de foto-community waar je nog extra praktijkervaring kunt opdoen.

Na 3 lessen (na aanvang ) is instroom helaas niet meer mogelijk.

Materiaalkosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Meer info: ruthhoukes@ecicultuurfabriek.nl

    over de docent: Ed Hul

    Ed Hul is sinds 1994 gediplomeerd fotograaf en thans werkzaam als zelfstandige. Hij heeft nooit voor een specifieke richting in de fotografie gekozen, waardoor hij breed inzetbaar is en bovendien zeer veelzijdig in zijn werkervaring. Vanaf 2007 is Ed docent fotografie, eerst bij het Centrum voor de Kunsten en later bij ECI cultuurfabriek. Omdat lesgeven voortdurend aan veranderingen onderhevig is, heeft Ed een aantal aanvullende studies gedaan zoals de BIK opleiding (Beroepskunstenaar In de Klas) en de Master Kunst en Educatie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg (2012). Met veel plezier en enthousiasme deelt Ed zijn kennis en ervaring met cursisten!


    alle cursussen

    Gratis proefles


    *verplichte velden