DJ & Producing individueel – Ell

In deze korte cursus voor jongeren (10-18 jaar) leer je in vijf een-op-eenlessen hoe je een nummer produceert. Samen met onze docent Jerome Lenders werk je aan het maken van je eigen digitale muziek, van het uitzoeken van de juiste sound en beat tot het opnemen van het uiteindelijke nummer dat je zelf hebt geschreven.

Deze cursus start maandag 1 november in gemeenschapshuis Ellenhof in Ell en dinsdag 7 december in De Bombardon in Heythuysen. Hieronder kun je je inschrijven voor de cursus in Ell.
Let op: Je kunt je alleen inschrijven als je in de gemeente Leudal woont!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 01/11/2021
dag & tijd: in overleg
duur: 0min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €57.50
kies deze cursus
€ ..,..

Samen met onze docent Jerome Lenders werk je aan het maken van je eigen digitale muziek, van het uitzoeken van de juiste sound en beat tot het opnemen van het uiteindelijke nummer dat je zelf hebt geschreven. Zing je graag en schrijf je misschien zelfs je eigen nummers? Ook dan is deze cursus zeker de moeite waard! Samen met Jerome kun je dan ook je eigen nummer produceren en ook je eigen vocals erbij opnemen.

Deze cursus voor jongeren van 10 tot 18 jaar bestaat uit vijf individuele lessen van 20 minuten. De lessen worden tussen 15:15 en 17:15 uur gegeven en het aanvangstijd wordt bepaald in overleg met de docent.

Wil je je inschrijven voor de cursus in Heythuysen, klik dan hier.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuur.nl.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden