Djembe voor kids/jongeren

Let op: wil je vanaf januari starten met een cursus? Dat kan! Je betaalt dan uiteraard niet de volledige cursusprijs die je te zien krijgt bij de inschrijving, maar het aantal resterende lessen die je in 2019 nog volgt. De prijs wordt automatisch verrekend. Wil je meer informatie over het lesgeld of over de startdatum? Neem dan contact op met Tanja Evers-Maessen via tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 20/08/2018
dag & tijd: :u
duur: 0min.
frequentie: elke week
lessen: 12
lesprijs: v.a. €72,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud:

“Hakuna matata”  Hakuna Matata is niet voor niets de slogan van deze cursus djembé for kids. Vergeet je zorgen en duik in de wereld van opzwepende Afrikaanse klanken. Deze cursus is bestemd voor kinderen van 8-12 jaar. Tijdens deze cursus met je kennis met de djembé (handtrommel) en de doundouns (bastrommels), oftewel twee bekende West-Afrikaanse percussieinstrumenten. Je leert geen noten lezen, maar gebruikt lekker je handen en oren. Dat wordt beslist leuk! Let op: de start van de cursus staat niet vast. Je kunt elk moment van het jaar instromen. Dit zal in overleg met de docent gaan.

Over de docent Patty Bellel

Patty Bellel is een gepassioneerde liefhebber van West-Afrikaanse muziek. Ze begon als muziek bij Foto-Djole en vervolgende haar muzikalen loopbaan bij Idon!, een succesvolle dans- en percussiegroep. In 1997 is Patty haar docentenloopbaan gestart en werkt sindsdien als muziekprofessional in zowel de provincie Limburg als in Noord-Brabant.

Meer informatie: marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl

 


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden