Edelsmeden Atelier

Zet jouw creativiteit om in een uniek product. Heb je ruime ervaring in het edelsmeden? Dan kun je gebruikmaken van onze uitgebreide werkplaats en krijg op gezette tijden raad van onze ervaren docent. Creëer dus zelfstandig je unieke sieraden met op zijn tijd deskundige raad.

Naast de genoemde startdatums is het ook mogelijk om op elk gewenst moment met deze cursus te starten.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 04/10/2022
dag & tijd: di 13:00u
duur: 180min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €240,00
kies deze cursus
€ ..,..

Naast de bovengenoemde startdatums is het ook mogelijk om op elk gewenst moment met deze cursus te starten. Dus ben je er klaar voor? Schrijf je dan in via de hierboven genoemde cursussen of stuur een e-mail met de naam van de cursus en je eigen voor-en achternaam naar tanja.maessen@ecicultuur.nl. Vervolgens nemen we contact met je op om de inschrijving te verwerken. Tot binnenkort!


In de ateliergroep kun je zelfstandig je creativiteit omzetten in sieraden en objecten van onder meer metaal, kunststof en hout. Je mag gebruik maken van de machines en gereedschappen die in het edelsmeedlokaal aanwezig zijn en kunt in je eigen tempo werken. Elke eerste dinsdag van de maand is docent Don Possen aanwezig om je met raad en daad bij te staan. Inschrijving in de ateliergroep is alleen mogelijk als je aantoonbaar zelfstandig kunt werken en veilig de machines kunt bedienen. Deelname gebeurt in overleg met de docente.

Materiaalkosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Neem voor meer informatie contact op met onze beeldende kunst afdeling via beeldend@ecicultuur.nl.

    over de docent: Don Possen

    Don is in 2014 afgestudeerd aan de Vakschool in Schoonhoven, daar behaalde hij zijn diploma tot edelsmid. In 2018 studeerde hij af aan de afdeling Autonome Beeldende Kunst. In 2019 behaalde hij zijn diploma Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, beiden aan de Kunstacademie in Maastricht. Hij heeft interesse in allerlei ambachten. Naast edelsmeden houdt Don zich dan ook bezig met papier scheppen en analoge fotografie (anthotypie). Sinds 2019 werkt Don als edelsmid onder de naam ‘negentiennegentig’, klik hier om zijn werk als edelsmid te bekijken.


    alle cursussen

    Proefles    *verplichte velden