Film maken kind/jeugd | 5 lessen

Altijd al zelf een film willen maken? Grijp dan je kans! Onder de enthousiaste leiding van filmmaker Michiel Ubels maak je samen met je mede-cursisten in vijf weken een korte film.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 23/03/2019
dag & tijd: za 13:30u
duur: 150min.
frequentie: elke week
lessen: 5
lesprijs: v.a. €92,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

We gaan in 5 weken actief aan de slag om gezamenlijke een korte film te creëren. Hierin doorlopen we het gehele proces vanaf de eerste inspiratie tot aan een sterke montage. De vijf lessen zijn als volgt ingedeeld:

 • Één handeling tonen
  De eerste workshop begint met een mooie uitdaging: één handeling op een zo veelzijdig mogelijke manier in beeld brengen. We gaan enthousiast experimenteren met verschillende aanpakken en ontdekken wat hiervan de effecten zijn.
 • Een scène creëren
  We gaan aan de slag met verschillende filmische middelen om een situatie om te vormen tot een dynamische filmscène die de aandacht goed vasthoud.
 • Een helder verhaal
  We gaan aan de slag met inspirerende verhaalstructuren om van losse momenten een sterk geheel te maken.
 • Editing
  Door de kracht van editing wordt het filmmateriaal omgevormd tot bijzondere onverwachte resultaten. We werken met verschillende elementen zoals timing, muziek en design.
 • Een mooi resultaat
  Het is tijd om het filmmateriaal helemaal compleet te maken en als feestelijke afsluiting het mooie resultaat te bekijken.Meer info: ruthhoukes@ecicultuurfabriek.nl

Over de docent Michiel Ubels

Michiel Ubels is een jonge filmmaker met een scherp artistiek oog. Hij is afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten Maastricht en won in 2016 de TENT Academy Award.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden