Gitaar

Word jij de nieuwe Jimi Hendrix? Interesse in gitaarles? Ambitie om te rocken? Schrijf je dan nu in voor de cursus Gitaar!

Hieronder kun je je aanmelden voor 36 lessen (een jaarcursus). Liever 20, 15 of 10 lessen volgen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neem dan contact op met tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl. Instromen gedurende het cursusjaar is altijd mogelijk, de kosten worden hier dan op aangepast.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lessen
lesprijs
start: 26/08/2019
dag & tijd: :u
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €293,00
kies deze cursus
€ ..,..

In onze gitaarles bieden docenten Ruud en Goof je alle handvaten bieden om het gitaar spelen onder de knie te krijgen. Wil je juist je horizon te verbreden? Daar helpen zij graag bij, op alle vlakken van het gitaarspel. Zowel akoestisch als elektrisch. Op een moderne manier leer je al snel met je favoriete muziek meespelen op je gitaar. Na een paar maanden les kun je al in bandje spelen!

Benieuwd hoe het er aan toegaat bij onze gitaarles? Kijk dan gauw mee!

Meer info: marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl


Speel je al gitaar en wil je je verder verdiepen? Bekijk dan eens onze basgitaarles of wereldmuziek op gitaar en wie weet ontdek jij je (nieuwe) talent!

over de docent: Ruud Peeters

Ruud Peeters komt uit Roermond en geeft sinds de start van ECI cultuurfabriek gitaarles. Daarvoor was hij als docent verbonden aan de CK Muziekschool. Hij is afgestudeerd in Maastricht aan het conservatorium als zowel docerend als uitvoerend musicus. Zijn specialisme tijdens deze studie was de (moderne) klassieke gitaar. Maar eigenlijk speelt hij allerlei stijlen en beperkt zich daarbij niet de gitaar. Zo speelt Ruud in zijn band GRAEF ook de basgitaar en allerlei toetseninstrumenten. Ook is hij werkzaam als gitarist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, waar allerlei stijlen voorbij komen. Net als bij zijn collega Goof kun je bij hem dus terecht voor les in alle stijlen, zowel elektrisch als akoestisch. Zijn expertise is ‘fingerpicking’ of ‘tokkelen’ en heel wat vingervlugheid van de rechterhand op de akoestische gitaar, niet alleen klassiek maar ook pop/rock.

over de docent: Goof Veelen

Goof Veelen is geboren en getogen in het prachtige Posterholt en speelt sinds zijn zesde gitaar. Hij heeft in Tilburg en Heerlen een opleiding gevolgd tot uitvoerend musicus en speelt in verschillende bands, waar onder Promilaasj, VOLBEER en Phantom Elite, waarmee hij van Londen tot Parijs op de planken heeft gestaan. Naast optreden en andere muzikale bezigheden, is Goof sinds 2017 werkzaam als gitaardocent en bandcoach bij  ECI cultuurfabriek; iets wat hij met ontzettend veel plezier doet! Hij is goed thuis in de meeste genres en stijlen; met als expertise pope en rockmuziek.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden