Harp | 36 lessen

Dit eeuwenoude populaire instrument geeft een uniek geluid, waarmee je iedereen kan betoveren. De harp is een prachtig snaarinstrument en een van de oudste uit de geschiedenis. En nog steeds is het populair. Er wordt namelijk niet alleen meer klassieke muziek gespeeld. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, in allerlei muziekstijlen!

Let op: wil je vanaf januari starten met een cursus? Dat kan! Je betaalt dan uiteraard niet de volledige cursusprijs die je te zien krijgt bij de inschrijving, maar het aantal resterende lessen die je in 2019 nog volgt. De prijs wordt automatisch verrekend. Wil je meer informatie over het lesgeld of over de startdatum? Neem dan contact op met Tanja Evers-Maessen via tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lessen
lesprijs
start: 20/08/2018
dag & tijd: :u
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €365,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

In een proefles heb je al snel een liedje onder de knie. De snaren hebben de kleuren rood, wit en blauw, waardoor ze heel makkelijk uit elkaar te houden zijn. Plezier staat voorop en daar hoort ook de muziekkeuze bij. Voor kinderen zijn bekende liedjes vaak leuker, voor volwassenen zijn de stukken uit verschillende landen, zoals bijvoorbeeld Ierland, interessanter. Er wordt persoonlijk gekeken naar elke leerling. Wat vind je leuk, waar ben je goed in en wat heb je nodig om vooruit te komen? Alles gaat in eigen tempo. Kun je nog geen noten lezen? Geen enkel probleem. Dit kun je ook leren tijdens de harplessen. Leerlingen kunnen beginnen vanaf 7 jaar.

Het cursusseizoen start in augustus/ september, maar je kunt ieder moment van het jaar met deze individuele cursus  starten.
Meer informatie : marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

Voor volwassenen is het mogelijk om een abonnement van 10,15 of 20 lessen te nemen.
Meer informatie over prijs en inschrijvingen: tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

Loes van Dijk (1986) begon op negenjarige leeftijd met harplessen bij Valerie Rijckmans aan de muziekschool in Venlo. Op haar 16e werd ze toegelaten tot de VOCO aan het Valuascollege en kreeg ze les aan het Conservatorium in Maastricht bij Masumi Nagasawa. In 2011 heeft ze haar  bevoegdheid om les te geven behaald. In 2013 is ze afgestudeerd aan het Conservatorium in Maastricht bij Masumi Nagasawa. Naast het diploma als solist is ze ook gespecialiseerd in orkestpartijen. Ze volgde masterclasses bij harpisten zoals Erika Waardenburg (docente aan het Conservatorium Amsterdam) en Marieke Schoenmakers (harpiste bij het LSO). Ook heeft ze lessen gevolgd bij Isabelle Perrin (docente aan het Ecole Normale de Musique de Paris), Lavinia Meijer (bekende Nederlandse harpiste) en Ellen Versney (harpiste van Het Brabants Orkest, het Radio Filharmonisch Orkest en andere orkesten). Haar droom is om  haar kennis over te dragen aan haar leerlingen, maar ook om veel te mogen optreden bij heel veel verschillende concerten waaronder bruiloften of begrafenissen.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden