Harp

Dit eeuwenoude populaire instrument geeft een uniek geluid, waarmee je iedereen kan betoveren. De harp is een prachtig snaarinstrument en een van de oudste uit de geschiedenis. En nog steeds is het populair. Er wordt namelijk niet alleen meer klassieke muziek gespeeld. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, in allerlei muziekstijlen!

Hieronder kun je je aanmelden voor 36 lessen (een jaarcursus). Liever 20, 15 of 10 lessen volgen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neem dan contact op met tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl. Instromen gedurende het cursusjaar is altijd mogelijk, de kosten worden hier dan op aangepast.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lessen
lesprijs
start: 26/08/2019
dag & tijd: :u
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €373,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud
In een proefles heb je al snel een liedje onder de knie. De snaren hebben de kleuren rood, wit en blauw, waardoor ze heel makkelijk uit elkaar te houden zijn. Plezier staat voorop en daar hoort ook de muziekkeuze bij. Voor kinderen zijn bekende liedjes vaak leuker, voor volwassenen zijn de stukken uit verschillende landen, zoals bijvoorbeeld Ierland, interessanter. Er wordt persoonlijk gekeken naar elke leerling. Wat vind je leuk, waar ben je goed in en wat heb je nodig om vooruit te komen? Alles gaat in eigen tempo. Kun je nog geen noten lezen? Geen enkel probleem. Dit kun je ook leren tijdens de harplessen. Leerlingen kunnen beginnen vanaf 7 jaar.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden