Harp

Dit eeuwenoude populaire instrument geeft een uniek geluid, waarmee je iedereen kan betoveren. De harp is een prachtig snaarinstrument en een van de oudste uit de geschiedenis. En nog steeds is het populair. Er wordt namelijk niet alleen maar klassieke muziek gespeeld. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, in allerlei muziekstijlen!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 05/09/2022
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €240,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €240,00
kies deze cursus
€ ..,..

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Je kunt je eenmalig inschrijven voor een cursus van 5 lessen om kennis te maken met de cursus en docent als je deze cursus nog niet eerder bij ons hebt gevolgd.

In een proefles heb je al snel een liedje onder de knie. De snaren hebben de kleuren rood, wit en blauw, waardoor ze heel makkelijk uit elkaar te houden zijn. Plezier staat voorop en daar hoort ook de muziekkeuze bij. Voor kinderen zijn bekende liedjes vaak leuker, voor volwassenen zijn de stukken uit verschillende landen, zoals bijvoorbeeld Ierland, interessanter. Er wordt persoonlijk gekeken naar elke leerling. Wat vind je leuk, waar ben je goed in en wat heb je nodig om vooruit te komen? Alles gaat in eigen tempo. Kun je nog geen noten lezen? Geen enkel probleem. Dit kun je ook leren tijdens de harplessen. Leerlingen kunnen beginnen vanaf 7 jaar.

Een jaarcursus bestaat uit 36 lessen maar je kunt gedurende het hele jaar starten met de cursus en zelf het aantal lessen bepalen.
Een standaardles duurt 20 minuten. Wil je liever lessen van 30 minuten volgen, neem dan contact op met tanja.maessen@ecicultuur.nl. Let op: de kosten van de cursus zoals deze hierboven zijn weergegeven, worden dan ook aangepast.

Neem voor meer informatie contact op met onze muziekafdeling, via muziek@ecicultuur.nl.

alle cursussen

Proefles*verplichte velden