InBeeld | Workshop sporen tekenen

Wanneer we een punt op papier zetten; markeren we het begin van een mogelijk ‘spoor’ (de lijn) die daarop volgt. Zo laten we als mens heel wat sporen na d.m.v. tekenen, schilderen en natuurlijk schrijven. 

Het thema “sporen” prikkelt de creatieve geest en kan op veel verschillende manieren benaderd worden. Daarbij maakt het niet uit of je beginner of gevorderd tekenaar/schilder bent. Het doel van de workshop is dan ook dat iedereen op een plezierige en leerzame manier zijn of haar sporen op papier kan achterlaten.

We starten in de ochtend met het tekenen naar de waarneming. Heel bewust bezig zijn met lijnvoering, kijken, tekenhouding, et cetera. Aan de hand van verschillende attributen die als stilleven zullen fungeren, tasten we de verschillende vormen af. Er is veel aandacht voor lijnvariatie en dynamiek in het tekenen.

Na de ochtendsessie gaan we associëren op papier n.a.v. het thema “sporen”. Er wordt een opzet gemaakt wat richting geeft aan de volgende stap. Het uiteindelijke beeld kan figuratief, abstract of beide zijn. Verschillende materialen zijn voorhanden en kunnen worden uitgeprobeerd, zoals: houtskool, inkt, pastel, acrylverf, potlood etc.

10:00 – 16:00 uur (excl. lunch)
Materiaalkosten: € 5
(contant of met materiaalkaart te voldoen op de dag zelf)

Let op! Voor acceptatie inschrijving graag IBAN nummer invullen.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 28/06/2019
dag & tijd: vr 10:00u
duur: 360min.
frequentie: elke week
lessen: 1
kies deze cursus
€ ..,..


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden