Jazz Zang

Houd je van zingen en wil je je specialiseren? Droom je ook altijd weg bij die mooie jazzklanken? Dan is de cursus Jazz Zang precies wat je zoekt!

Deze cursus is geschikt vanaf 14 jaar.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 06/09/2021
dag & tijd: Maandag
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €60,75
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Maandag
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €60,75
kies deze cursus
€ ..,..

Tijdens jazz zangles werk je individueel aan belangrijke zaken zoals ademhaling, houding, interpretatie, stemtechniek en performance. Dit doe je aan de hand van allerlei liedjes, waaronder natuurlijk de jazz standards. Timing is een belangrijk aspect binnen jazzmuziek, dus daar zal op een speelse manier aandacht aan worden besteed. Ook ontdek je nieuwe liedjes en artiesten, om zo je repertoirekennis en veelzijdigheid uit te breiden.

We bieden jazz zangles op maat, omdat ieder persoon verschillend is en andere aandachtspunten heeft. Samen met de docent bekijk je waar je aan wilt werken en hoe jij nóg beter kunt worden. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je plezier hebt in het zingen van (jazz)muziek!

Een jaarcursus bestaat uit 36 lessen maar je kunt gedurende het hele jaar starten met de cursus en zelf het aantal lessen bepalen.
Een standaardles duurt 20 minuten. Wil je liever lessen van 30 minuten volgen, neem dan contact op met tanja.maessen@ecicultuur.nl. Let op: de kosten van de cursus zoals deze hierboven zijn weergegeven, worden dan ook aangepast.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuur.nl.

over de docent: Rob Reyners

Rob Reyners is geboren op 29 april 1991, komt uit Roermond, woont in Roermond en studeerde Jazz Zang en Docent Muziek aan het Conservatorium te Maastricht. Hij is een echte duizendpoot. Van zingen, dirigeren, componeren, arrangeren en verschillende muziekinstrumenten bespelen, tot aan theater maken en gedichten schrijven; niets is hem te gek! Ondanks zijn jazz studie zingt hij en maakt hij muziek in allerlei stijlen. Naast zijn lessen bij de ECI, geeft Rob regelmatig workshops voor scholen, verenigingen en bedrijven. Ook het inspreken van films of commercials als voice-over is Rob niet onbekend.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden