Kamermuziek ensemble

Past het orkest in je kamer? Dan is het kamermuziek! Speel in een ensemble klassieke muziek uit het klassieke, romantische en hedendaagse repertoire. Geschikt voor zowel individuen als bestaande ensembles. Samen muziek maken is het mooiste dat er is! Schrijf je in en ervaar het zelf.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 03/09/2020
dag & tijd: do 18:00u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €144.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Donderdag
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €144.00
kies deze cursus
€ ..,..

Tijdens tien wekelijkse bijeenkomsten, speel je onder leiding van een ervaren docent samen met collega-muzikanten in een ensemble.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Jean Pierre Steyvers

Jean-Pierre Steijvers heeft hoofdvak orgel, piano en kerkmuziek gestudeerd aan het Conservatorium van Maastricht en het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Daarnaast heeft hij diverse masterclasses bij gerenommeerde organisten gevolgd. Hij was prijswinnaar van orgelconcoursen in Dublin, Luzern, Chartres, Kaliningrad en winnaar van de ‘Moscow Philharmonic Society Special Award’. Sinds mei 2004 is hij benoemd tot ‘Organiste-Titulaire’ van de St. Christoffel Kathedraal te Roermond en van het Louvigny/ Robustelly/ Verschueren-orgel in de Caroluskapel van het voormalig Groot Seminarie van het Bisdom Roermond. Daarnaast is hij docent orgel, piano en muziektheorie aan ECI cultuurfabriek te Roermond. Jean-Pierre geeft vele concerten in Europa, Japan en de USA en in de belangrijkste concertzalen van geheel Rusland. Hij werkte samen met gerenommeerde dirigenten als Ed Spanjaard, Vladimir Askenazy, Edo de Waart, Paul Goodwin, Rizzi Brignoli en Kynan Johns. Verder is Jean-Pierre artistiek adviseur van de Stichting Orgelkring Roermond (www.orgelkringroermond.nl) en is hij sinds 2017 als docent orgel verbonden aan The Moscow Gnessin Summer School.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden