Kennismaking digitale fotografie

Heb je een spiegelreflex of systeemcamera, maar maak je nog steeds foto’s met de automatische stand? Til je fotografie dan naar een nieuw niveau met deze basiscursus. Wie weet ontdek je een nieuwe passie!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 06/03/2021
dag & tijd: za 09:45u
duur: 150min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €113.50
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Zaterdag
duur: 150min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €113.50
kies deze cursus
€ ..,..

Tijdens de cursus van vijf lessen maak je kennis met de basiselementen van digitale fotografie. Je leert meer over de werking van je digitale spiegelreflex- of systeemcamera en hoe je daarmee betere foto’s kunt maken.

Misschien ontdek je tijdens deze cursus wel dat je fotografie heel erg leuk vindt. Dan is deze cursus ook een mooie inleiding voor de cursus Digitale Fotografie van de ECI cultuurfabriek. Hier kun je je nieuwe skills nog verder ontwikkelen!

Materiaalkosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Wil je kennismaken met de docent en de manier van lesgeven? Vraag dan een gratis proefles aan.

Neem voor meer informatie contact op met onze beeldende kunst afdeling via beeldend@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Ed Hul

Ed Hul is sinds 1994 gediplomeerd fotograaf en thans werkzaam als zelfstandige. Hij heeft nooit voor een specifieke richting in de fotografie gekozen, waardoor hij breed inzetbaar is en bovendien zeer veelzijdig in zijn werkervaring. Vanaf 2007 is Ed docent fotografie, eerst bij het Centrum voor de Kunsten en later bij ECI cultuurfabriek. Omdat lesgeven voortdurend aan veranderingen onderhevig is, heeft Ed een aantal aanvullende studies gedaan zoals de BIK opleiding (Beroepskunstenaar In de Klas) en de Master Kunst en Educatie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg (2012). Met veel plezier en enthousiasme deelt Ed zijn kennis en ervaring met cursisten!


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden