Keramiek | 5 lessen

In deze korte cursus maak je kennis met keramiek.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 19/09/2019
dag & tijd: do 13:30u
duur: 150min.
frequentie: elke week
lessen: 5
lesprijs: v.a. €119,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

In deze korte cursus van 5 lessen maak je kennis met keramiek. Je krijgt een goede eerste indruk van het vak op basis waarvan je kunt beslissen om een uitgebreidere vervolgcursus (bijvoorbeeld de cursus keramiek van 12 of van 24 lessen) te volgen.

De basis- en gevorderde cursisten zitten in gemengde groepen. Het cursusseizoen start in september, maar inschrijven is mogelijk op ieder moment van het jaar. Materiaalkosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Wil je kennismaken met de docent en de manier van lesgeven? Vraag dan een gratis proefles aan.

Meer info: ruthhoukes@ecicultuurfabriek.nl

    over de docent: Annemarie Verheijen

    Annemarie Verheijen is geboren in Amsterdam en woont en werkt in Weert. In 1988 is zij afgestudeerd met toekenning van de Henriƫtte Hustinx-prijs aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht in de autonome richting plastische vormgeving en een stipendium van het Fonds voor Beeldende Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, Amsterdam. Daarvoor heeft Annemarie drie jaar de autonome richting keramische vormgeving gestudeerd en daarna heeft zij aan de Hogeschool Gelderland in Nijmegen de docentenopleiding Faculteit Beeldende Vorming/ Kunsteducatie voltooid. Zij is zich altijd actief blijven nascholen, zowel vakinhoudelijk als op mediagebied. Annemarie is altijd werkzaam geweest binnen de kunst. Ze is docent beeldhouwen, keramische vormgeving en beeldende vorming voor volwassenen en kinderen/ jongeren aan verschillende kunstinstellingen in de regio en heeft een zelfstandige beroepspraktijk als beeldend kunstenaar. Ze wordt omschreven als een gepassioneerde vakvrouw die graag de beeldtaal overbrengt!


    alle cursussen

    Gratis proefles


    *verplichte velden