Keramiek kind/jeugd | 13 lessen

Altijd nieuwsgierig geweest wat je allemaal met klei kunt maken? Je kunt de meest fantasierijke bouwwerken maken. Van een potje uit slakkenhuisjes tot een supergrote waterschildpad. Maar ook fantasiehuisjes of -torens. Wat je maakt, het moet bij je passen,of je beginner of gevorderd bent. Met hulp van je docent ga je dit kunstwerk maken.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 14/09/2019
dag & tijd: za 09:30u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lessen: 13
lesprijs: v.a. €111,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

Deze cursus is speciaal voor kinderen die fantastische bouwwerken van klei willen maken en alle fijne kneepjes van het vak willen leren. Je leert via diverse opdrachten de fijne kneepjes van het vak. Als beginner maak je kennis met klei aan de hand van eenvoudige technieken zoals het maken van rolletjes en bolletjes. Deze worden dan verwerkt in kommetjes, tegels en diverse fantasievormen. Vanuit plaat, bol- en doosvormen worden de meest diverse kunstwerken gemaakt zoals dieren en bouwwerken. Als je werkstuk af is wordt dit gebakken en mag je dit glazuren in de kleuren die bij je werkstuk passen.

In deze cursus zitten zowel beginnende als gevorderde cursisten. Ieder kan op zijn eigen niveau werken aan zijn eigen werkstuk. Door de begeleiding van de docent worden de werkstukken afgewerkt tot iets moois. Er mag gebruik gemaakt worden van andere materialen zoals glas, hout, metaal en stof als het past bij het gemaakte werkstuk.
Het cursusseizoen start in september, maar inschrijven is mogelijk op ieder moment van het jaar.

Meer info: ruthhoukes@ecicultuurfabriek.nl


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden