Keramiek kind/jeugd – Ell

Altijd nieuwsgierig geweest wat je allemaal met klei kunt maken? Je kunt de meest fantasierijke bouwwerken maken. Van een potje uit slakkenhuisjes tot een supergrote waterschildpad. Maar ook fantasiehuisjes of -torens. Met hulp van je docent ga je jouw kunstwerk maken.

Deze cursus start 1 november op maandag in De Bombardon in Heythuysen en 6 december op maandag in gemeenschapshuis Ellenhof in Ell. Hieronder kun je je inschrijven voor de cursus in Ell.
Let op: Je kunt je alleen inschrijven als je in de gemeente Leudal woont!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 01/11/2021
dag & tijd: ma 15:15u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €37.50
kies deze cursus
€ ..,..

Deze cursus is speciaal voor kinderen en jongeren die fantastische bouwwerken van klei willen maken. Je leert via diverse opdrachten de fijne kneepjes van het vak.  Iedereen kan op zijn eigen niveau werken aan zijn eigen werkstuk. Door de begeleiding van de docent worden de werkstukken afgewerkt tot iets moois. Er mag gebruik gemaakt worden van andere materialen zoals glas, hout, metaal en stof als het past bij het gemaakte werkstuk.

Deze cursus voor jongeren van 8 tot 18 jaar bestaat uit vijf groepslessen van anderhalf uur. Materiaalkosten zijn bij de cursus inbegrepen.

Wil je je inschrijven voor de cursus in Heythuysen, klik dan hier.

Neem voor meer informatie contact op met onze beeldende kunst afdeling via beeldend@ecicultuur.nl.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden