Keyboard | 36 lessen

Het keyboard is een instrument met oneindige mogelijkheden! Je kunt bijvoorbeeld in een band spelen of je eigen band vormen, omdat er zoveel klanken/ instrumenten in zitten. Je kunt jezelf begeleiden als je wilt zingen of je eigen spel opnemen op de computer waarmee je eigen songs kunt maken. Welke muziek dan? Noem het maar op: pop, rock, dance, jazz, latin en ja, zelfs klassieke muziek kun je op een keyboard maken.

Let op: wil je vanaf januari starten met een cursus? Dat kan! Je betaalt dan uiteraard niet de volledige cursusprijs die je te zien krijgt bij de inschrijving, maar het aantal resterende lessen die je in 2019 nog volgt. De prijs wordt automatisch verrekend. Wil je meer informatie over het lesgeld of over de startdatum? Neem dan contact op met Tanja Evers-Maessen via tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lessen
lesprijs
start: 22/08/2018
dag & tijd: :u
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €287,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

Je kiest je eigen richting. Met het keyboard is bijna alles mogelijk. Tevens maken we bij de keyboardlessen geregeld uitstapjes naar de (elektrische) piano zodat je daar ook op leert spelen. Deze twee instrumenten lijken immers erg veel op elkaar. Als je meer wilt weten over de klanken van de synthesizer, gaan we daarmee aan de slag. Geen zin in noten lezen? Geen probleem. Ook zonder noten ben je welkom bij de keyboardles want: Muziek draait om luisteren … niet om noten lezen!

 

Het cursusseizoen start in augustus/ september, maar je kunt ieder moment van het jaar met deze individuele cursus  starten.
Meer informatie : marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

Voor volwassenen is het mogelijk om een abonnement van 10,15 of 20 lessen te nemen.
Meer informatie over prijs en inschrijvingen: tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

Over de docent Marc Knoben

Marc Knoben studeerde aan het conservatorium Maastricht docerend en uitvoerend musicus en werkt sindsdien (1991) als docent muziek bij ECI cultuurfabriek (voorheen Centrum voor de Kunsten) en de Stichting Muziekschool Kerkrade. Bij ECI cultuurfabriek geeft Marc de vakken keyboard, accordeon en Rockschooltheorie. Naast deze bezigheden is Marc ook als componist/ arrangeur en als sessie (studio/theater) muzikant werkzaam.

 

 


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden