Kids Music 6-8 jaar

Ben je tussen de 6 en 8 jaar en houd je van muziek maken? Dan is de groepscursus Kids Music echt iets voor jou. Je leert op een leuke, speelse manier liedjes zingen of een instrument bespelen.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 08/09/2020
dag & tijd: Dinsdag
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €330.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Dinsdag
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €330.00
kies deze cursus
€ ..,..

Kids Music is gekoppeld aan de cursussen zang, viool, piano, gitaar, keyboard en slagwerk en wordt gegeven door de docenten van voornoemde cursussen. Je volgt de cursus met zijn drieën in lessen van 45 minuten of alleen in lessen van 15 minuten. 

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Marc Knoben

Marc Knoben studeerde aan het conservatorium Maastricht docerend en uitvoerend musicus en werkt sindsdien (1991) als docent muziek bij ECI cultuurfabriek (voorheen Centrum voor de Kunsten) en de Stichting Muziekschool Kerkrade. Bij ECI cultuurfabriek geeft Marc de vakken keyboard, accordeon en Rockschooltheorie. Naast deze bezigheden is Marc ook als componist/ arrangeur en als sessie (studio/theater) muzikant werkzaam.

over de docent: Mariette Kessels

Mariëtte Kessels studeerde piano aan het conservatorium in Maastricht bij Joop Celis en behaalde in 1989 haar diploma Docerend Musicus. Sinds 1989 geeft ze les; vanaf 1991 bij het Centrum voor de Kunsten daarna bij ECI cultuurfabriek. Daarnaast werkt Mariëtte als organist, begeleider van koren en begeleider van solisten. In 2007 is ze begonnen met het geven en ontwikkelen van de cursus Toveren met Klanken, muziekles voor kinderen 4-6 jaar.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden