Klarinet

De klarinet is een veelzijdig houten blaasinstrument met een mooie warme klank en te gebruiken als solo-instrument en in orkesten en ensembles met symfonie- en harmoniemuziek, kamermuziek, jazz- en popmuziek en verschillende soorten volksmuziek. De klarinetfamilie is zeer uitgebreid. Naast de populaire en veelgebruikte besklarinet bestaat ook nog de es-klarinet, A-klarinet, altklarinet, basklarinet en contrabasklarinet. Ze hebben ieder hun eigen klankkleur en mogelijkheden.

Hieronder kun je je aanmelden voor 36 lessen (een jaarcursus). Liever 20, 15 of 10 lessen volgen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neem dan contact op met tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl. Instromen gedurende het cursusjaar is altijd mogelijk, de kosten worden hier dan op aangepast.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 31/08/2020
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €435.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €435.00
kies deze cursus
€ ..,..

Klarinet leren spelen kan al vanaf 8 jaar, maar ook op latere leeftijd. Al na een paar lessen kun je leuke liedjes spelen. Door een afwisselende lesaanpak leer je niet alleen je instrument steeds beter beheersen, maar ook samenspelen met piano of met andere leerlingen.

Neem voor meer informatie contact op met Coƶrdinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Paula Crasborn-Mooren

Jong geleerd is oud gedaan. Paula Crasborn-Mooren speelt al vanaf haar tiende piano. Ze begon met klarinet toen ze 15 jaar was. Ze heeft klarinet gestudeerd aan het Conservatorium in Tilburg en speelt in ensembles en als soloklarinettiste bij Harmonie St. Michaƫl van Thorn. Daarnaast is lesgeven haar passie. Ze werkt bij ECI cultuurfabriek en runt een eigen klarinetschool. In haar lessen vindt ze het bevorderen van speelplezier en muzikaliteit erg belangrijk. Met haar leerlingen neemt ze vaak deel aan voorspeeldagen bij ECI cultuurfabriek, maar ook daarbuiten. Dat vindt zij mooie momenten om naar toe te werken en je spel te verrijken in een groep. Veel van haar leerlingen spelen ook op solistenwedstrijden en winnen dan vaak een prijs.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden