Klarinetensemble

Speel je klarinet en lijkt het je leuk  om met andere klarinettisten samen te spelen? Sluit je dan aan bij het klarinetensemble.

In 5 lessen/repetities van ongeveer 45 minuten studeer je mooie stukken en maak je tegelijkertijd kennis met alle aspecten van het spelen in een kleine groep. Uiteraard onder begeleiding van een vakdocent.

Speel je bijvoorbeeld al es-klarinet, altklarinet of basklarinet? Speel je in een (vast) groepje bij bijvoorbeeld de harmonie? Ook dan zijn jullie van harte welkom. Ook als groep. Kinderen én volwassenen. De stukken worden namelijk aangepast op wat jij al kunt.

Meedoen aan het ensemble kan vanaf ongeveer 3 jaar speelervaring of vanaf het halen van je A-examen.

Het ensemble staat onder leiding van onze klarinetdocente Paula Crasborn en is naast leerzaam ook gewoon heel gezellig!

Vanwege het geringe aantal lessen, is er geen proefles. We starten meteen met les/repetitie één op 3 maart. Lijkt dit wat voor jou? Meld je snel aan!

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor deze cursus.

 

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 01/09/2023
dag & tijd: vr 19:00u
duur: 45min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €71.50
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Vrijdag
duur: 45min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €71.50
kies deze cursus
€ ..,..

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen. Ben je onder de 18 en weet je nog niet zeker wat je wil? Kijk dan eens naar onze oriëntatiecursus of, voor de aller jongsten: onze kindercursussen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze muziekafdeling, via: muziek@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

over de docent: Paula Crasborn-Mooren

Jong geleerd is oud gedaan. Paula Crasborn-Mooren speelt al vanaf haar tiende piano. Ze begon met klarinet toen ze 15 jaar was. Ze heeft klarinet gestudeerd aan het Conservatorium in Tilburg en speelt in ensembles en als soloklarinettiste bij Harmonie St. Michaël van Thorn. Daarnaast is lesgeven haar passie. Ze werkt bij ECI cultuurfabriek en runt een eigen klarinetschool. In haar lessen vindt ze het bevorderen van speelplezier en muzikaliteit erg belangrijk. Met haar leerlingen neemt ze vaak deel aan voorspeeldagen bij ECI cultuurfabriek, maar ook daarbuiten. Dat vindt zij mooie momenten om naar toe te werken en je spel te verrijken in een groep. Veel van haar leerlingen spelen ook op solistenwedstrijden en winnen dan vaak een prijs.


alle cursussen

Proefles*verplichte velden