Klassiek Zang

Ben jij verliefd op bombastische opera, heb jij een zwak voor koralen van Bach of droom jij weg bij een lied van Schubert? Zing je graag en wil je ontdekken wat je nu echt uit je stem kunt halen? Dan is de cursus Klassiek zang echt iets voor jou!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
frequentie:
lesprijs: v.a. €60,75
kies deze cursus
€ ..,..

Een jaarcursus bestaat uit 36 lessen maar je kunt gedurende het hele jaar starten met de cursus en zelf het aantal lessen bepalen.
Een standaardles duurt 20 minuten. Wil je liever lessen van 30 minuten volgen, neem dan contact op met tanja.maessen@ecicultuur.nl. Let op: de kosten van de cursus zoals deze hierboven zijn weergegeven, worden dan ook aangepast.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuur.nl.

over de docent: Mitch Raemaekers

De Roermondse tenor Mitch Raemaekers studeerde zang aan het conservatorium van Maastricht bij Axel Everaert en behaalde tevens cum laude zijn masterdiploma in de musicologie aan de KU Leuven (BE). Zelf ontvangt Mitch momenteel coaching van de Roemeense sopraan Manuela Ochakovski. Hij volgde bovendien tal van masterclasses aan het Internationaal Lied Festival Zeist en het Britten-Pears-Young-Artist-Programme (UK): bij zangers als Thomas Allen, Elly Ameling en Ann Murray, bij pianisten als Julius Drake, Malcolm Martineau en Roger Vignoles en bij dirigenten als Philippe Herreweghe.

Mitch debuteerde in 2015 bij Nationale Opera & Ballet als ‘Le Fils’ in Les Mamelles de Tirésias (Poulenc), waarna hij er de rol van ‘Arie’ creëerde in de jeugdopera Hondenhartje in 2017 (Maier; van Geel). Ook maakte hij er solistische verschijningen in de producties Das Floß der Medusa (Henze) en Oedipe (Enescu). In maart 2019 zong Mitch ‘Contino Belfiore’ in La Finta Giardiniera (Mozart) bij de Internationale Opera Academy van Gent. Hij was ook te horen als solist in de Johannes Passion (Bach) bij Kamerkoor Maastricht, alsook in de Messiah (Händel) bij Collegium Ad Mosam, een ensemble waarmee Mitch bovendien te horen was op het Musica Sacra festival Maastricht in 2020. In 2021 en 2022 zal Mitch weer op het operatoneel te horen zijn bij Opera Nijetrijne, Opera Zuid en Midsummer Mozartiade Brussel. Ook zal hij de evangelisten-partij van de Johannes Passion op zich nemen bij Kamerkoor Maastricht.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden