korte cursus toneel 12+

Ben je ouder dan 12 jaar en lijkt het je tof om toneel te spelen? Geef je dan op voor deze korte cursus en leer de basis van het toneelspel.

Zo leer je het een en ander over zelfexpressie, eigen identiteit en persoonlijkheid uitdrukken, inleven in andermans situaties en gevoelens, meerdere perspectieven bekijken, oplossingen bedenken, improviseren, samenspelen én is het vooral enorm leuk om dit te doen! Je wordt er nóg creatiever van en hebt ondertussen nog fun ook!

Omdat dit een korte cursus is, is er geen proefles mogelijk en starten we direct in oktober. Erbij zijn? Schrijf je in en ga ervoor!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 03/10/2023
dag & tijd: di 16:45u
duur: 120min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €18.15
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Dinsdag
duur: 120min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €18.15
kies deze cursus
€ ..,..
over de docent: Renee Aerts

Renée Aerts is afgestudeerd op de Theaterschool in Rotterdam. Vanaf haar 8ste is ze al met toneel bezig en tot haar 18de heeft ze bij Jong Laagland gezeten; een Theaterschool in Sittard. Toen ze de Theaterschool in Rotterdam had afgerond is ze naar Amsterdam gegaan om daar nog een Vooropleiding Acteren te volgen. Vervolgens is ze naar Den Bosch verhuisd om aan een nieuw avontuur te beginnen bij het KTA (Koningstheateracademie). Na een jaar besloot ze aan het werk te gaan.

Zo werkt Renée o.a. bij Jeugdtheater ZuidZone. Hier doen ze een project in Geleen-Zuid waarbij ze samen met de bewoners theater maken. Daar komen vaak hele mooie verhalen vandaan! Ook is ze Theaterdocent bij Theaterschool TINT in Empel en gaat ze binnenkort studeren aan de TRAP, voor de opleiding Camera Acteren.

Renée: “Theater is mijn grote passie! Niet alleen om zelf te spelen maar ook om anderen te leren acteren. Mijn grootste plezier haal ik uit de groei die kinderen maken in hun theaterspel. Ze zien opbloeien als ze op het podium staan vind ik geweldig en daar help ik graag aan mee! Ook bij ECI!”.


alle cursussen

Proefles*verplichte velden