Kunstgeschiedenisles Rampen

Begin april 2021 gaf Michel Govers voor cursisten van ECI cultuurfabriek een online kunstgeschiedenisles rond het thema ‘De verbeelding van rampen en epidemieën’. Een zeer toepasselijk onderwerp voor deze bijzondere les in coronatijd. Bekijk de les hieronder.

Naast de genoemde startdatums is het ook mogelijk om op elk gewenst moment met deze cursus te starten.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
duur: 0min.
frequentie:
kies deze cursus
€ ..,..

Naast de bovengenoemde startdatums is het ook mogelijk om op elk gewenst moment met deze cursus te starten. Dus ben je er klaar voor? Schrijf je dan in via de hierboven genoemde cursussen of stuur een e-mail met de naam van de cursus en je eigen voor-en achternaam naar tanja.maessen@ecicultuur.nl. Vervolgens nemen we contact met je op om de inschrijving te verwerken. Tot binnenkort!


Een aantal kunstwerken uit verschillende tijdsperiodes passeren in deze gratis online les de revue. Ook komt de koppeling naar cultuurgeschiedenis en filosofie aan bod. De les wordt verzorgd door Michel Govers, docent tekenen en schilderen bij ECI.

Kunstgeschiedenisles Caravaggio

Op woensdag 2 juni neemt Michel Govers ons tijdens een online kunstgeschiedenisles van 20:00 tot 21:00 uur mee in de wereld van de bijzondere schilder Caravaggio.

Koop hier voor  € 7,50 een ticket om deel te nemen.

Wil je zelf creatief aan de slag zodra het weer kan? Kijk dan eens naar de vele cursussen die je bij ECI kunt volgen. Vaak kun je een proefles volgen om te kijken of de cursus bij je past.

Let op: je kunt je hierlangs niet inschrijven of een proefles aanvragen voor deze cursus!


    alle cursussen

    Proefles



    *verplichte velden