Liedbegeleiding voor leerkrachten

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 19/08/2019
dag & tijd: :u
duur: 0min.
frequentie: elke week
lessen: 10
lesprijs: v.a. €82,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

Ben je leerkracht in het primair onderwijs en heb je altijd al willen leren hoe je eenvoudige liedjes kan begeleiden op een keyboard of gitaar? Meld je dan nu aan voor deze nieuwe groepscursus en draag daarmee bij aan de impuls van het muziekonderwijs op jouw school. Er kan gekozen worden voor de groepsles op gitaar óf de groepsles op keyboard. Kunnen noten lezen is niet noodzakelijk; er wordt namelijk gewerkt met akkoordsymbolen (letters) bij eenvoudige kinderliedjes. De cursus gaat door bij 4 deelnemers per groep, die allen moeten beschikken over een eigen instrument. Blok 1 bestaat uit 10 lessen van 1 uur. Heb je na 10 lessen helemaal de smaak te pakken geef je dan op voor het vervolg: blok 2.

Meer informatie: marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

Over de docent Ruud Peeters

Ruud Peeters komt uit Roermond en geeft sinds de start van ECI cultuurfabriek gitaarles. Daarvoor was hij als docent verbonden aan de CK Muziekschool. Hij is afgestudeerd in Maastricht aan het conservatorium als zowel docerend als uitvoerend musicus. Zijn specialisme tijdens deze studie was de (moderne) klassieke gitaar. Maar eigenlijk speelt hij allerlei stijlen en beperkt zich daarbij niet de gitaar. Zo speelt Ruud in zijn band GRAEF ook de basgitaar en allerlei toetseninstrumenten. Ook is hij werkzaam als gitarist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, waar allerlei stijlen voorbij komen. Net als bij zijn collega Goof kun je bij hem dus terecht voor les in alle stijlen, zowel elektrisch als akoestisch. Zijn expertise is ‘fingerpicking’ of ‘tokkelen’ en heel wat vingervlugheid van de rechterhand op de akoestische gitaar, niet alleen klassiek maar ook pop/rock.

Over de docent Goof Veelen

Goof Veelen is geboren en getogen in het prachtige Posterholt en speelt sinds zijn zesde gitaar. Hij heeft in Tilburg en Heerlen een opleiding gevolgd tot uitvoerend musicus en speelt in verschillende bands, waar onder Promilaasj, VOLBEER en Phantom Elite, waarmee hij van Londen tot Parijs op de planken heeft gestaan. Naast optreden en andere muzikale bezigheden, is Goof sinds 2017 werkzaam als gitaardocent en bandcoach bij ECI cultuurfabriek; iets wat hij met ontzettend veel plezier doet! Hij is goed thuis in de meeste genres en stijlen; met als expertise pope en rockmuziek.

Over de docent Marc Knoben

Marc Knoben studeerde aan het conservatorium Maastricht docerend en uitvoerend musicus en sinds 1991 werkt hij als docent muziek bij ECI cultuurfabriek (voorheen Centrum voor de Kunsten) en de Stichting Muziekschool Kerkrade. Bij ECI Cultuurfabriek geef Marc de vakken keyboard, accordeon en Rockschooltheorie. Naast deze bezigheden is hij als componist/ arrangeur en sessie (studio/theater) muzikant werkzaam.

 


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden