Modeltekenen

Heb je altijd al eens willen modeltekenen? Dit is je kans! In deze korte cursus van drie avonden leer tekenen naar een levend model.

De focus ligt op het waarnemen van het model en het werken met diverse materialen. We werken met een echt model, waarvan één les naakt.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 11/01/2023
dag & tijd: wo 19:30u
duur: 120min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €77.50
kies deze cursus
€ ..,..

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.


Wat gaan we doen?
Tijdens de lessen leer je tekenen van de basisvormen en verhoudingen. Met name snel schetsen, gebaar en beweging. We zoomen in op de verschillende onderdelen van het menselijke lichaam. En ontwikkelen een eigen ‘handschrift’, een belangrijk doel van de cursus. We bestuderen de anatomie en de compositie en werken we met materialen als houtskool, inkt en pastel.

cursus modeltekenen ECI cultuurfabriek

over de docent: Michel Govers

Al van jongs af aan is hij gefascineerd door het tekenen. Alles wat hij zag werd vastgelegd op papier. Al geruime tijd illustreert hij voor verschillende opdrachtgevers, van cartoons tot karikatuur tot portret. Hij heeft gestudeerd aan de Hogeschool voor kunsten in Tilburg en heeft daar zijn 1e graad bevoegdheid gehaald.


alle cursussen

Proefles*verplichte velden