Musical 10-12 jaar

Heb jij altijd al graag op een podium willen staan? En kun je niet kiezen of je nou liever wil acteren, zingen of dansen? Dan is musical les perfect voor jou! Wij stomen je klaar op het gebied van zang, dans en acteren. Schrijf je nu in voor musical les bij ECI in Roermond.

De musical les biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen. Je maakt kennis met een misschien nog wel onbekende kant van jezelf. We bieden begeleiding op alle fronten van musical. Zo leer je jezelf te verplaatsen in een andere rol met de acteerlessen, hoe je jouw stem het beste kunt laten horen tijdens zangles én de beste moves bij dans.

De musical les leert kinderen een rol spelen, maar ook hoe ze samen met andere kinderen kunnen acteren, zingen en dansen. De musical les voor kinderen wordt gegeven in kleine groepen.

Zingen, dansen en acteren is niet het enige dat je doet in deze musical les. Ook mogen de kinderen in hun musicalgroep samen een professionele voorstelling bezoeken in het ECI theater – waar ze aan het einde van de cursus zelf mogen optreden! De musicalschool wordt namelijk afgesloten met een eigen voorstelling, in ECI Cultuurfabriek. Doe je mee? Dan kun je jouw familie en vrienden laten zien wat jij allemaal hebt geleerd!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 24/09/2020
dag & tijd: do 17:00u
duur: 120min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €330.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Donderdag
duur: 120min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €330.00
kies deze cursus
€ ..,..

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Theater Femke Veltman, via femkeveltman@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Marjolein Heijltjes

Marjolein Heijltjes is geboren in 1986 in Heerlen, opgegroeid in Kerkrade en Landgraaf maar inmiddels alweer ruim negen jaar woonachtig in de buurt van Roermond. Na het afronden van de Musicalopleiding in Tilburg in 2013 is zij zich verder gaan verdiepen in de zangstem, volgde ze EVTS- (Estill Voice Training-) cursussen en diverse andere stemgerelateerde workshops. Momenteel geeft ze bij diverse muziekscholen zangles, coacht ze koren en zanggroepen en geeft ze les aan de afdeling Muziek bij ECI cultuurfabriek. Daarnaast is Marjolein als (lead-) zangeres betrokken bij uiteenlopende projecten en bands. Door haar muzikale achtergrond, opleidingen en uitvoerende ervaring heeft ze een hele brede muzieksmaak en heeft ze geleerd om haar stem voor een breed genre te kunnen gebruiken. Marjolein houdt van pop, rock, musical, jazz én klassiek.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden