Musical 8-12 jaar – Heythuysen

Heb jij altijd al graag op een podium willen staan? En kun je niet kiezen of je nou liever wil acteren, zingen of dansen? Dan is musicalles perfect voor jou! Wij stomen je klaar op het gebied van zang, dans en acteren.

Deze cursus start 4 november op donderdag in De Bombardon in Heythuysen en 9 december op donderdag in gemeenschapshuis Ellenhofin Ell. Hieronder kun je je inschrijven voor de cursus in Heyhuysen.
Let op: Je kunt je alleen inschrijven als je in de gemeente Leudal woont!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 04/11/2021
dag & tijd: do 15:00u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €32.50
kies deze cursus
€ ..,..

De cursus Musical biedt jou de kans om je talenten te ontdekken. Je maakt kennis met een misschien nog wel onbekende kant van jezelf. We bieden begeleiding op alle fronten van musical. Zo leer je jezelf te verplaatsen in een andere rol met de acteerlessen, hoe je jouw stem het beste kunt laten horen tijdens zangles én de beste moves bij dans.

Deze cursus voor kinderen tussen 8 en 12 jaar bestaat uit vijf groepslessen van anderhalf uur.

Wil je je inschrijven voor de cursus in Ell, klik dan hier.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Theater Femke Veltman, via femke.veltman@ecicultuur.nl.

over de docent: Eva vd Kraan

Eva van der Kraan heeft sinds 2014 een bachelor van de opleiding Muziektheater aan de Fontys Hogeschool op zak. Hiervoor volgde Eva een deeltijdopleiding aan de MusicAllFactory in Tilburg, stapte over naar de opleiding Muziektheater aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Ze besloot haar opleiding af te maken in Tilburg waar ze haar diploma behaalde. Eva is al jong op allerlei podia te vinden. Ze volgde dans- en pianoles en laat haar kunsten horen bij verschillende kinderkoren. Maar haar creativiteit was niet in een tak te vangen dus ging ze bij een plaatselijke toneelvereniging en volgde privé zangles. Dit alles inspireerde haar in haar jonge jaren zoveel dat ze besloot dit allemaal te combineren tot een professionele carrière.

Eva beoefent musical en kleinkunst en zingt van pop- soulmuziek. Met haar rol als leadzangeres bij o.a. de band DaFunQ en in het entertainmentteam van Center Parcs deed ze veel live-ervaring op. Ze was op allerlei vlakken te zien als freelance zangeres. Eva zingt niet alleen maar werkt ook als actrice, o.a. voor Helder Theater. Tevens geeft Eva zangles en werkt ze als musicaldocent. Regelmatig verzorgt ze spel- en zangworkshops. Vanaf 2022 is Eva in verschillende theaters te zien als solist in Theatershow TIME met de Fanfare Korps Nationaal Reserve.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden