Musical volwassenen | 8 lessen

Hou jij van zingen, acteren en dansen? Heb jij altijd al eens de rol van Evita of Elphaba willen spelen? Of ben je gek op musicals en wil je zelf ook wel eens in het theater staan? Dan zoeken wij jou! Vanaf dit seizoen start er een cursus Musical voor volwassenen. Dus, zing, dans en speel de sterren van de hemel.

Deze cursus wordt gegeven in Azijnfabriek.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 10/01/2019
dag & tijd: do 19:15u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lessen: 8
lesprijs: v.a. €123,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

Gedurende de cursus (8 lessen) gaan we in groepsverband aan de slag met zang, acteren en bewegen, waarbij natuurlijk ook wordt gewerkt aan liedinterpretatie en performance. Ervaring met musical is niet noodzakelijk; er wordt gekeken naar ieders wensen, kwaliteiten en achtergrond. Interesse? Geef je dan snel op!

Over de docent

Alle cursussen Theater (toneel en musical voor kinderen, jeugd en volwassenen) bij ECI cultuurfabriek worden door een professioneel team docenten van Theaterfabriek LuidZuid gegeven. Het team bestaat uit Sebas van den Donk, Ruud van Bree, Marjolein Heijltjes en Femke Veltman. Deze laatste is tevens coördinator en aanspreekpunt voor vragen over het cursusaanbod Theater van ECI cultuurfabriek. Je kunt haar bereiken via femkeveltman@ecicultuurfabriek.nl.

 


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden