Musical 9-12 jaar

Wil jij meer dan alleen maar zingen onder de douche en toneelstukjes opvoeren voor de spiegel? Dan is de musicalklas echt iets voor jou! Geef je op en zing, dans en speel de sterren van de hemel.

Deze cursus wordt gegeven in de Azijnfabriek.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 03/10/2019
dag & tijd: do 17:00u
duur: 120min.
frequentie: elke week
lessen: 29
lesprijs: v.a. €315,00
kies deze cursus
€ ..,..

De cursus bestaat uit 29 lessen. Je krijgt les in zingen, acteren en bewegen op het toneel. Naast dat je zelf op de planken zult staan, bezoek je met je groep een professionele voorstelling in het ECI theater. En aan het eind van de cursus zal je schitteren in een korte presentatie op de LuidZuid presentatiedag in het ECI theater. Zo kun je jouw familie en vrienden laten zien wat jij en jouw klas allemaal hebben geleerd!

    over de docent: Marjolein Heijltjes

    Marjolein Heijltjes is geboren in 1986 in Heerlen, opgegroeid in Kerkrade en Landgraaf maar inmiddels alweer ruim negen jaar woonachtig in de buurt van Roermond. Na het afronden van de Musicalopleiding in Tilburg in 2013 is zij zich verder gaan verdiepen in de zangstem, volgde ze EVTS- (Estill Voice Training-) cursussen en diverse andere stemgerelateerde workshops. Momenteel geeft ze bij diverse muziekscholen zangles, coacht ze koren en zanggroepen en geeft ze les aan de afdeling Muziek bij ECI cultuurfabriek. Daarnaast is Marjolein als (lead-) zangeres betrokken bij uiteenlopende projecten en bands. Door haar muzikale achtergrond, opleidingen en uitvoerende ervaring heeft ze een hele brede muzieksmaak en heeft ze geleerd om haar stem voor een breed genre te kunnen gebruiken. Marjolein houdt van pop, rock, musical, jazz én klassiek.


    alle cursussen

    Gratis proefles


    *verplichte velden