Musical Zang

We werken op dit moment aan de eindpresentatie. Proeflessen zijn daarom pas weer mogelijk vanaf het nieuwe seizoen (september 2023). 

Het zingen van musicalliedjes is een vak apart. Een lied mooi zingen is natuurlijk belangrijk, maar het overbrengen op het publiek, met de juiste intentie, interpretatie én zangtechniek is daarbij nog belangrijker. Dus wil jij net zo leren zingen als Chantal Janzen, Pia Douwes, René van Kooten of Willemijn Verkaik? Volg dan de cursus musicalzang en ontdek jouw zangtalent.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 05/09/2022
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €240,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €240,00
kies deze cursus
€ ..,..

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Je kunt je eenmalig inschrijven voor een cursus van 5 lessen om kennis te maken met de cursus en docent als je deze cursus nog niet eerder bij ons hebt gevolgd.

Een jaarcursus bestaat uit 36 lessen maar je kunt gedurende het hele jaar starten met de cursus en zelf het aantal lessen bepalen.
Een standaardles duurt 20 minuten. Wil je liever lessen van 30 minuten volgen, neem dan contact op met tanja.maessen@ecicultuur.nl. Let op: de kosten van de cursus zoals deze hierboven zijn weergegeven, worden dan ook aangepast.

Neem voor meer informatie contact op met de toneelafdeling: toneel@ecicultuur.nl

 


alle cursussen

Proefles*verplichte velden