Percussie Samba Batacuda

Samba, samba-reggae, timbalada en meer swingende ritmes uit Salvador (Bahia) en Rio de Janeiro. Ervaar hoe leuk het is om deze ritmes te leren. Ze worden gespeeld op surdo’s, repiniques, timba’s, en andere Braziliaanse percussie-instrumenten. Samba Batucada is energie en plezier!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 17/09/2020
dag & tijd: do 20:30u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €76.50
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Donderdag
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €76.50
kies deze cursus
€ ..,..

Je leert de basisvaardigheden die nodig zijn om Braziliaanse percussie te spelen. Bij ECI cultuurfabriek kun je terecht voor verschillende percussiecursussen. Deze worden in klein groepsverband aan volwassenen gegeven in blokken van telkens 10 lessen.

Lesdag en lestijd worden in overleg met docent bepaald en vinden op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond plaats.

Neem voor meer informatie en voor andere dagen en tijden contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: John Wassen

John Wassen is geboren in Reuver en heeft een passie voor alles wat met drums, percussie en slagwerk te maken heeft. Afgestudeerd als docerend en uitvoerend musicus drums en percussie aan het conservatorium Maastricht, is hij sinds 2012 werkzaam als docent muziek (drums, percussie, slagwerk) bij ECI cultuurfabriek en voorheen bij het Centrum voor de Kunsten Roermond. Hij omschrijft zichzelf als een allrounder en vindt veel muziekstijlen en -stromingen interessant. Daarnaast is hij gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse percussie en jazz. Momenteel bewandelt John nieuwe muzikale wegen met het global flamencotrio Pega Loca.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden