Peutermuziek t/m 4 jaar

Muziekles voor onze allerkleinsten t/m 4 jaar, want ook die houden natuurlijk van muziek! En daarnaast is muziek ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van het kind. Laat je peuter mee dansen, zingen en verschillende instrumenten ontdekken in de cursus Peutermuziek!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 11/09/2021
dag & tijd: za 09:30u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €75.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Zaterdag
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €75.00
kies deze cursus
€ ..,..

Wanneer jonge kinderen muziek horen, zullen ze al snel gaan meebewegen of proberen te zingen. Ook herkennen ze al snel stemmen, wat zorgt voor troost als een bekende stem een rustgevend liedje zingt. Allemaal manieren waarop muziek kan worden ingezet in het dagelijks leven van een jong kind. Deze en meer tools zullen in de cursus Peutermuziek worden aangereikt.

De cursus wordt gegeven in een groep van maximaal 12 jonge kinderen. Er zal veel gepraat worden tijdens het muziek maken. Tussen kind en docente Marjolein, maar ook tussen de kinderen onderling. We ontwikkelen motorische vaardigheden en leggen nieuwe contacten, terwijl we instrumenten en muziek samen gaan ontdekken!

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuur.nl.

over de docent: Marjolein Jeurissen

Van kleins af aan was Marjolein al met muziek in de weer. Zo speelt ze al sinds kind bij de Koninklijke Harmonie van Thorn bij het slagwerk en zong ze altijd met veel plezier. Op die manier ontdekte ze dat het ontzettend leuk is om samen muziek te maken. Dat is ook het belangrijkste wat ze graag mee wil geven aan alle kinderen die ze lesgeeft; contact maken in het muziek maken en jezelf kunnen uiten door middel van muziek. In 2019 studeerde Marjolein af aan het Conservatorium Maastricht als Docent Muziek. Tijdens haar afstudeerstage verdiepte ze zich in Peutermuziek. Na haar opleiding is ze dan ook op verschillende plekken aan de slag gegaan als Peutermuziekdocent. Daarnaast geeft ze op meerdere basisscholen en verenigingen muziekles.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden