Piano pop

De piano is een populair en een veelzijdig muziekinstrument. Dit prachtige instrument leent zich uitstekend voor mooie popsongs, zoals een ballade. De piano in popsongs staat dan ook centraal in deze muziekcursus van ECI cultuurfabriek.

Hieronder kun je je aanmelden voor 36 lessen (een jaarcursus). Nadat je inschrijving is voltooid, wordt er contact met je opgenomen om een tijd en dag af te spreken. Liever 20, 15 of 10 lessen volgen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neem dan contact op met tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl. Instromen gedurende het cursusjaar is altijd mogelijk, de kosten worden hier dan op aangepast.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lessen
lesprijs
start: 26/08/2019
dag & tijd: wo :u
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €373,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud
Je leert al heel snel muziek spelen die jij mooi vindt! Na de eerste basistechnieken ga je steeds meer popmuziek spelen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen muziek uitzoeken en proberen om mee te spelen met YouTube. Ook is samenspelen met andere instrumenten of zangers een mogelijkheid. Misschien wil je wel zelf zingen bij het pianospelen? Bijna alles is mogelijk!

Over de docente Mariëtte Kessels
Mariëtte Kessels studeerde piano aan het conservatorium in Maastricht bij Joop Celis en behaalde in 1989 haar diploma Docerend Musicus. Sinds 1989 geeft ze les; vanaf 1991 bij het Centrum voor de Kunsten daarna bij ECI cultuurfabriek. Daarnaast werkt Mariëtte als organist, begeleider van koren en begeleider van solisten. In 2007 is ze begonnen met het geven en ontwikkelen van de cursus Toveren met Klanken, muziekles voor kinderen 4-6 jaar.

Over de docent Marc Knoben
Marc Knoben studeerde aan het conservatorium Maastricht docerend en uitvoerend musicus en werkt sindsdien (1991) als docent muziek bij ECI cultuurfabriek (voorheen Centrum voor de Kunsten) en de Stichting Muziekschool Kerkrade. Bij ECI cultuurfabriek geeft Marc de vakken keyboard, accordeon en Rockschooltheorie. Naast deze bezigheden is Marc ook als componist/ arrangeur en als sessie (studio/theater) muzikant werkzaam.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden