Pimp je Portfolio | Architectuur

Omdat het seizoen er (bijna) op zit, is het volgen van een proefles nu niet meer mogelijk. Vanaf september start het nieuwe seizoen. Je kunt je dan weer aanmelden voor een cursus of proefles.

Wil je graag naar de architectuurafdeling van de kunstacademie en kan je portfolio nog een boost gebruiken? Dan hebben wij de perfecte cursus voor jou!

In 3 lessen maak je kennis met de basisprincipes van architectuur. Je krijgt les van Leon Nypels. In 3 weken ervaar je hoe het is om opdrachten te voltooien op academisch niveau. Het resultaat? Een mooie toevoeging aan je portfolio voor de architectuurafdeling!

Woon je in de gemeente Leudal en ben je jonger dan 18 jaar? Dan krijg je maar liefst 67% (!) korting op deze cursus. 

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor deze cursus.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 03/01/2024
dag & tijd: wo 18:30u
duur: 150min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €90,75
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Woensdag
duur: 150min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €90,75
kies deze cursus
€ ..,..

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Dus ben je er klaar voor? Schrijf je dan in via de hierboven genoemde cursussen of stuur een e-mail met de naam van de cursus en je eigen voor-en achternaam naar tanja.maessen@ecicultuur.nl. Vervolgens nemen we contact met je op om de inschrijving te verwerken. Tot binnenkort!


alle cursussen

Proefles*verplichte velden